MónTerrassa
Atenea Carter (Capdidata): “Sóc una orgullosa filla adoptiva de Terrassa”
  • CA

La cantant i compositora Atenea Carter és una de les 13 capdidates a Capgròs de l’Any de Terrassa. Món Terrassa ha parlat amb ella perquè ens expliqui com ha viscut la nominació i què n’espera.

Com te n’assabentes?

Estava de viatge a Madrid, em van etiquetar a instagram stories i la meva mare em va passar un enllaç d’una notícia que va sortir a televisió.

Sorpresa?

Va ser una sorpresa increïble, de fet em va costar assimilar que algú havia pensat en mi per una cosa així, no m’ho esperava pas! Porto 11 anys vivint a Terrassa i m’encanta la festa major i aquesta ciutat… mai m’havia imaginat formar part d’aquesta bonica tradició.

Et fa il·lusió? 

Per suposat! Molt més que això, em sembla un honor enorme que em nominin juntament amb persones que aporten tantes coses a la ciutat. Només estar nominada em sembla tot un honor del qual estic profundament agraïda.

Què penses que ha valorat el jurat del Casinet de l’Espardenya?

Sincerament, Terrassa és una ciutat que m’ha donat tant (m’ha fet aprendre del jazz, conèixer músics meravellosos, tenir amistats precioses i viure moments increïbles…) que sempre he volgut donar-ho tot a Terrassa, no només amb actuacions a locals d’aquí, sinó a Jam Sessions, esdeveniments benèfics, “saraos”… suposo que és aquesta gran estima que tinc per la ciutat, que he expressat amb la meva música, que l’han sabut percebre.

Que creu Atenea Carter que pot vendre’s per fer-se mereixedora de la distinció?

Dient-ho de tot cor: sempre ofereixo i oferiré el que Terrassa m’ha ensenyat a donar: el meu somriure, el meu amor, la meva bona energia, tot el meu soul i tot el jazz que corre per la meva sang. Sóc una orgullosa filla adoptiva de Terrassa i allà on vagi sempre estaré orgullosa de ser-ho i de compartir tot el que he après aquí i tot el feliç que he sigut, que sóc i que seré. Viure a Terrassa i la seva gent em va salvar a un moment molt complicat de la meva vida i sempre li tornaré amb amor, música i somriures!

Què són per a tu els Capgrossos de l’any?

Una bonica tradició que visibilitza a persones que estan treballant des d’abaix per aixecar la ciutat, sobretot a nivell cultural. En definitiva, visibilitza les cares reals de la cultura egarenca.

Creus que pots guanyar?

Sincerament, estant nominada entre persones tan grans, ho trobo complicat! Però no impossible. Terrassa m’ha ensenyat molts cops que a aquesta ciutat, el que et proposis… és possible! 🙂

Si guanyes, què faràs?

Si em deixen, faré dues coses: en primer lloc, faré un directe a instagram cantant juntament amb el meu Capgròs i li dedicaré a tota la gent que m’ha votat, i en segon lloc, al proper esdeveniment públic que tingui a Terrassa, cantaré al costat del meu Capgròs! Seria molt divertit cantar al costat d’un Capgròs amb la meva cara! 🙂

Atenea Carter, capdidata de Terrassa | A.C.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa