MónTerrassa
‘Art’, la comèdia de Yasmina Reza, arriba a Terrassa
  • CA
Orella, Arquillué i Villanueva, protagonistes d'Art
Orella, Arquillué i Villanueva, protagonistes d’Art | Cedida

!--akiadsense-->

El proper dissabte 21 d’octubre el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa – CAET presenta Art, l’obra més coneguda de la dramaturga francesa Yasmina Reza, que porta des de 1994 viatjant pels teatres de tot el món i que s’ha traduït a més de 35 llengües.

El que es veurà a Terrassa és l’adaptació signada per Jordi Galceran i amb la direcció de Miquel Gorriz, que ha aconseguit reunir tres grans noms de l’escena catalana per primera vegada damunt dels escenaris: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Art es podrà veure el diumenge 21 d’octubre al Teatre principal de Terrassa en dues funcions a les 18h i a les 21h.

“Pagaries 200.008 € per un quadre blanc?” Aquest quadre i el preu de la seva adquisició és precisament el punt de partida d’Art. Un element que posarà a prova l’amistat de tres homes que semblava impossible de trencar. Ambientada al París de finals de la dècada de 1980, l’obra de Yasmina Reza és una comèdia intel·ligent i enèrgica sobre l’art i el valor de l’amistat. Una peça que, com apunten els crítics, fa debatir al públic de tornada a casa.

Dia: Dissabte 21 d’octubre

Hora: 18h i 21h

Lloc: Teatre Principal de Terrassa

Durada: 1h 30′

Preu: 26€

Compra d’entrades aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa