MónTerrassa
Arriba la gran festa dels Capdidats de Terrassa

Aquest proper dissabte dia 3 de juny, com sempre un mes abans de la Festa Major de Terrassa, arriba a la Plaça Vella la Festa dels Capdidats, esdeveniment en el qual els capdidats a Capgròs de l’Any es presenten davant dels ciutadans, tot explicant, si s’escau, quins són els seus mèrits per rebre aital distinció.

A la Festa hi participaran els grups de cultura popular de la ciutat (Ball de Serrallonga, Bastoners, Diables, Drac, Geganters, Minyons, Nans i Capgrossos...) que realitzaran una breu cercavila des del Raval de Montserrat fins a la Plaça Vella, i, després de les presentacions dels capdidats, acabaran amb unes Completes, una actuació conjunta de tots els grups participants.

Tancarà l’acte un ball-concert a càrrec del grup Muscat.

Durant tot l’acte, en el qual es repartirà beguda de refresc, hi haurà urnes disposades per a que els terrassencs puguem votar el capdidat que més ens hagi convençut.

La Festa, organitzada per l’entitat secreta Casinet de l’Espardenya i la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa, serà conduïda pel comunicador local Oriol Carreras.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa