El festival Terrassa Clàssic Kids arrenca la temporada aquest cap de setmana, i ho fa de la mà d’un espectacle musical dirigit especialment a nadons a partir de 6 mesos, i que tindrà lloc el diumenge 24 d’octubre a les 12:00h del migdia a l’Auditori Municipal de Terrassa. L’espectacle porta com a nom Els colors de la primavera i es durà a terme a càrrec d’Anna Costa, violoncel i veu; Maria Juan, viola i veu; i Toni Viñals, actor i veu, tots tres membres de l’Orquestra de Cambra de Granollers. Terrassa Clàssic Kids és la programació familiar del cicle Terrassa Música Clàssica, de l’Auditori de Terrassa, que vol apropar la música clàssica als més petits.

Des del festival expliquen que es tracta d’una “oportunitat única per apropar la música clàssica i popular als infants, que podran seure envoltats de música i gaudir del sons i els colors de la veu, la viola i el violoncel, on les cançons populars seran les protagonistes: Els ocells han arribat, L’oreneta, Tipitipitap, Arc de Sant Martí, La Marieta, El Cavallet, Dins la fosca, La lluna la pruna, Cada dia al dematí, Co co co piu piu piu, La Papallona, Zum zum, Tres pometes té el pomer, Les Bananes, entre d’altres. Tot això al costat d’obres del repertori clàssic com El matí d’E. Grieg, El vals de les flors de P.I. Txaikovski o Pillow dance de B. Bartok”.

L’espectacle té una durada de 35 minuts i les entrades tenen un cost de 6€. Ja es poden comprar en aquest enllaç.

Festival Terrassa Clàssic Kids

El festival Terrassa Clàssic Kids comença aquest cap de setmana, però s’allargarà fins al gener de l’any 2022. En aquesta temporada s’han programat 3 espectacles pensats especialment pel públic infantil i familiar. El primer, Els colors de la primavera, que donarà el tret de sortida al festival aquest diumenge, el 28 de novembre es realitzarà l’espectacle Bada Barroc amb l’Ensemble amBients, i el diumenge 30 de gener tindrà lloc La Pequeña Juglaresa. Aquestes dues últimes funcions, com la primera, es representaran a les 12:00h del migdia i tindran un preu de 6€.

Nou comentari