MónTerrassa
Arrenca la temporada municipal de teatre amb dos espectacles de circ

Teatre Arts Escèniques inaugura la nova temporada municipal de teatre amb dues funcions de circ, Baba Yaga i Nuye, que al mateix temps, formen part de la 12ena edició del Festival de Circ de Terrassa. Ambdues funcions tindran lloc al Teatre Principal de Terrassa aquest cap de setmana.

La primera funció, Baba Yaga, es podrà veure el divendres 10 de setembre a les 21:00h, al Teatre Principal. Arriba de la mà de la companyia LooPscol·lectiu i es tracta d’un espectacle “sensible i commovedor, despullat de tot artifici”, amb dós músics i una artista de circ amb una llarga trajectòria, segons afirma el festival en un comunicat. Durant la funció s’hi podrà veure una demostració de corda volant sense xarxa de seguretat de l’artista Ariadna Gilabert, una disciplina molt singular que en rares ocasions es pot veure en les petites produccions de circ.

L’espectacle Nuye, que es podrà veure el 12 de setembre al Teatre Principal | Teatre Arts Escèniques

La companyia de circ “eia” presenta la segona funció de la temporada, Nuye, que tindrà lloc diumegene 12 de setembre a les 18:00h, també al Teatre Principal de Terrassa. Aquest és un espectacle creat per sis acròbates que sorgeix “de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella, de la seva visió profunda i oberta i de les múltiples formes que prenen a la nostra societat”, com seria un home i una dona, dues dones, dos homes, o dues persones que no estan necessàriament lligades a un d’aquests gènere.

Com a acròbates, les dinàmiques de parella representen el seu dia a dia, per això ho volen manifestar en aquest espectacle: “Estem constantment en contacte amb l’altra persona, ens toquem i ens comuniquem molt profundament de manera no verbal. Sempre estem gestionant els estats d’ànim, la càrrega física i les emocions de l’altre”, expliquen en un comunicat. També volen expressar aquestes dinàmiques en un moment on, després d’estar en confinament per la pandèmia, “el contacte amb els altres és més valuós que mai, i creix la introspecció i recerca interna”.

Ja es poden comprar les entrades i consultar la programació de la resta del festival en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa