MónTerrassa
Arrenca la 12ena edició del Festival de Circ de Terrassa
  • CA

El Festival de circ de Terrassa comença la seva dotzena edició amb més ganes que mai, després d’haver parat un any degut a la pandèmia. Albert Fernàndez, membre del Tub d’Assaig, i Rosa Boladeras, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, han presentat els detalls d’aquesta nova edició.

El certàment se celebrarà del 3 al 12 de setembre i comptarà amb 10 espectacles i 2 sessions de tallers. Organitzat per l’associació de circ Tub d’Assaig 7’70, el festival tindrà lloc a l’Escola del Vallès, un espai que compleix amb la missió de “portar el circ més enllà dels barris cèntrics on es duen a terme els esdeveniments normalment”, segons ha afirmat Fernández.

Tots els espectacles i les sessions de taller tindran lloc a l’escola i seran gratuïts, amb l’excepció de 2 funcions que formen part d’una col·laboració amb Terrassa Arts Escèniques, que seran al Teatre Principal i tindran un cost de 10€ i 20€.

Rosa Boladeras i Albert Fernández presentant la 12ena edició del Festival de Circ de Terrassa | Ajuntament de Terrassa

Enguany hi participaran artistes locals, estatals, europeus, d’Argentina i de Xile. S’hi veuran disciplines com malabars, equilibris, acrobàcia aèria, llit elàstic, acro vol, o corda volant, sent aquesta última una disciplina poc comuna al circ i que es podrà veure a un dels espectacles del Teatre Principal, segons ha recalcat Fernández.

Fernández també ha agraït a l’Ajuntament de Terrassa i al Departament de Cultura tot el suport rebut per organitzar el festival, que “ha estat tot un repte tenint en compte les mesures de seguretat”. També ha volgut agrair el Mercat de la Independència, qui ofereix la gran part del aliments que consumeixen els treballadors del circ.

Per la seva banda, Boladeras ha destacat que estan molt il·lusionats d’arrancar aquest festival i espera que porti molta “poètica i somriures”, dues coses molt necessàries actualment. També ha agraït Tub d’Assaig per la feina que fan per portar el circ a la ciutadania de Terrassa.

La presentació del festival ha acabat amb una breu representació del Capità Spriki, qui ha fet una mostra de la disciplina d’acro vol, una de les moltes que el públic podrà gaudir durant els espectacles del festival.

Programació

Les dues sessions de taller tindran lloc dissabte 4 i diumenge 5 de 10:00h a 11:30h del matí. Els vuit espectacles a l’Escola del Vallès se celebraran el divendres 3 a les 19:30 i 21:30 i el dissabte 4 i diumenge 5 a les 12:00h, 19:30h i 21:30h. Les dues funcions restants seran divendres 10 a les 21:00h i diumenge 12 a les 18:00h, ambdues al Teatre Principal.

Per assistir a qualsevol dels espectacles o sessions de tallers cal fer la reserva d’entrades prèviament al lloc web tubassaig.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa