MónTerrassa
Aprendre a conviure a Terrassa en un “món de diferències”
  • CA
Procés de creació de l'exposició sobre conviure
Procés de creació de l’exposició sobre conviure | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Des d’aquesta setmana, es pot visitar l’exposició “Conviure en un món de diferències” al claustre del convent de Sant Francesc (Plaça del Doctor Robert, 1). La mostra es podrà veure fins al 10 de juny. En aquí es poden contemplar les diferents diversitats (d’origen, religiosa, capacitats diverses, persones grans, infants, orientació sexual, gènere, imatge corporal…) i es reivindica una societat més tolerant, diversa i respectuosa amb els drets de tothom.

Els plafons expositius són resultat d’un treball participatiu amb l’il·lustrador Joan Turu i infants del casal d’estiu municipal inclusiu de Creu Roja Terrassa, realitzat el 12 de juliol de 2017, a l’IES Terrassa. Es compon de cinc plafons dobles que expliquen temàtiques diferents: «La diversitat no ens limita, no ho facis tu», «Les paraules boniques valen molt i costen poc», «L’essencial és invisible als ulls», «Si deixem d’etiquetar-nos, ens deixarem ser!» i «Conviure en un món de diferències».

Organitzada per l’Ajuntament de Terrassa – Oficina de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Casal de la Gent Gran Anna Murià i Fupar, compta amb la col·laboració de l’Associació Alba i del Museu de Terrassa. L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 10 a 13.30 h i de 17 a 19 h.

Un altre dels plafons de l'exposició
Un altre dels plafons de l’exposició | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Un dels plafons que es pot veure a l'exposició
Un dels plafons que es pot veure a l’exposició | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa