MónTerrassa
Annabel Arcos presenta nou llibre: “Cuando florezcan los cerezos”
  • CA

L’escriptora Annabel Arcos ha presentat el seu nou llibre, “Cuando florezcan los cerezos”. Publicada per l’editorial Baker Street Ediciones, es troba actualment en prevenda. Es tracta d’un llibre sobre el viatge emocional de dues amigues, la Magda i l’Oli, per assumir diversos canvis importants a la seva vida.

L’avantatge d’adquirir-lo abans del 9 de setembre -moment en què sortirà oficialment al mercat i on es procedirà a dur-los a l’impremta- és que hi haurà un 10% de descompte i, a més, aniran acompanyats d’una làmina exclusiva. L’editorial es compromet a què tots els llibres adquirits amb aquest sistema seran lliurats als seus compradors abans que la novel·la arribi a la xarxa de llibreries, programada pel dia 15 de setembre.

Sinopsi: Sabem que l’amor pot tenir una segona oportunitat, però, i la vida? “Cuando florezcan los cerezos” es un viatge emocional de dues amigues que, tot i viure moments vitals diferents, es veuen abocades a assumir els canvis i dificultats que, directament o indirecta, faran trontollar la base de les seves vides: recuperar l’equilibri familiar, viure el dol emocional després d’una separació, refer-se sentimentalment, redescobrir l’amor, experimentar a través d’app de cites, assumir la pèrdua de la parella i tornar a començar. La veritat absoluta sobre l’univers femení a la pell de dues dones que malgrat tot aprendran a ser felices de nou experimentant un creixement emocional i personal. Una oda a l’amor, l’amistat i a la vida a través d’una prosa fresca.

Portada del nou llibre d’Annabel Arcos

Fons bibliogràfic Eva Arcos Ruiz

D’altra banda, ara fa uns dies, Arcos es va reunir amb l’alcalde Jordi Ballart a l’Ajuntament de Terrassa per parar sobre el seu projecte de Fons Bibliogràfic Eva Arcos Ruiz. Des de 2005, moment en què l’Eva va morir juntament amb els seus pares en un accident de trànsit, s’han arribat a recollir més de 600 llibres, que es troben a disposició de l’alumnat, professors i veïns de Terrassa. El fons no para de créixer gràcies a aportacions de l’Institut Ègara, persones anònimes i escriptors. Autors com Maria de la Pau Janer, Pilar Rey o Martí Gironell han col·laborat en aquest projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa