MónTerrassa
Àngel Morales fa lluir Montserrat en tota la seva esplendor
  • CA

El fotògraf Àngel Morales fa lluir amb tota la seva esplendor la muntanya de Montserrat. Així es pot veure en una exposició inaugurada aquest passat dimarts a la sala Cúpula d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa (carrer de Sant Pere, 46, 1r pis). La mostra fotogràfica porta per títol Marcador solar, i es podrà visitar fins al pròxim 25 de març, en horaris de 17 a 20 hores. Està organitzada pel Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals. L’entrada és lliure i gratuïta.

El mateix autor de les fotografies explica el motiu pel qual aquesta exposició es focalitza en Montserrat. “Montserrat rep el nom de «muntanya màgica» per les nombroses llegendes que s’han originat al seu voltant. La primera és la de la troballa de la Mare de Déu de Montserrat, la Moreneta, que segons s’afirma, es va trobar a l’anomenada Santa Cova l’any 880. Però no només és màgica per això, també hi succeeixen una infinitat d’esdeveniments únics, a dates concretes, com si fos un marcador astrològic solar”, i afegeix “per tot això que representa Montserrat, com a emblema de Catalunya, especialment per als residents al Bages, i sobretot pel seu significat a nivell personal, per la meva atracció apassionada per la muntanya de Montserrat, he sentit l’impuls de presentar aquestes obres que l’apropen al públic per mostrar que el nom de «muntanya màgica» que rep està sens dubte ben fonamentat”.

El Grup Fotogràfic

El Grup Fotogràfic d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals, després d’un període d’activitat i d’un altre de quasi inactivitat, reprèn l’any 2016 diverses accions per tal d’impulsar la secció i així reforçar l’agitació fotogràfica a la ciutat. És el mateix any 2016 quan s’inaugura la foto-galeria dins de l’espai La Cúpula, a l’emplaçament neoclàssic que l’entitat gestiona de l’antiga cúpula del Círcol Egarenc (i el qual encara avui mantenen).L’oferta fotogràfica s’amplia amb tallers, xerrades, sortides a exposicions fotogràfiques a Barcelona i rodalies, així com també trobades en comú de foto-llibres, càmeres fotogràfiques i d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa