MónTerrassa
Andreu Claret presenta la seva trepidant ‘Venjança’ a Terrassa
  • CA

Aquest dimarts, 21 de febrer, Andreu Claret presenta Venjança a la llibreria La Temerària. Serà a les set de la tarda i l’entrada és lliure.

De què va?

Aileen O’Neill, jove, atractiva, intel·ligent, advocada, és una dona que fuig del seu passat fosc a Milwaukee i es refugia a Alexandria per escriure una novel·la, però l’assassinat del seu amic antiquari, la crisi de valors de l’Església catòlica, l’Aileen intentarà recuperar el manuscrit que li havia estat robat al seu amic, posant en risc la seva vida. Un text presumptament d’Hipàtia que podria provar l’existència d’una conxorxa destinada a qüestionar la història del cristianisme. La policia egípcia, el Mossad, la CIA i un grup ultracatòlic extremista s’involucraran en un thriller trepidant mateixes portes del Vaticà.

Andreu Claret Serra. Periodista i escriptor, nascut a Acs (França, 1946), en una família de republicans exiliats, va començar a exercir la professió sota el franquisme a la revista Cambio 16. Ha estat delegat de l’agència Efe a l’Àfrica subsahariana i a l’Amèrica central, i director d’Efe a Catalunya. Com a articulista, ha col·laborat en nombroses publicacions internacionals sobre qüestions relacionades amb la diversitat. Va participar a El matí de Catalunya Ràdio amb Josep Cuní i Antoni Bassas, i ha estat professor de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Va liderar l’IEMed durant anys i, del 2008 al 2015, ha estat director de la Fundació Anna Lindh pel diàleg intercultural amb seu a Alexandria. El 2008 va publicar El secret del brigadista. Actualment col·labora a El Periódico.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa