MónTerrassa
Amor, odi i secrets al Teatre Principal amb “Els gossos”
  • CA

El Teatre Principal de Terrassa acollirà aquest diumenge, 17 d’octubre, a les sis de la tarda, l’espectacle teatral Els gossos, on històries d’amor, odi i molts secrets en seran els protagonistes. Escrita i dirigida pel dramaturg argentí Nelson Valente, l’obra arriba a Terrassa traduïda al català per Joan Negrié i amb un repartiment de luxe, encapçalat per l’actriu Mercè Arànega, acompanyada de Sandra Monclús, Albert Pérez i el mateix Joan Negrié. Es tracta d’una producció de la Sala Trono, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona, i arriba de gira al Teatre Principal.

L’obra ens presenta una celebració familiar -el quarantè aniversari de la Laura- que acaba amb desastre quan queden en l’aire secrets enterrats, històries d’amor, odis i ressentiments acumulats al llarg dels anys. Per molt que la protagonista s’esforci per mantenir la unitat entre els seus éssers estimats, una petita anècdota quotidiana acaba esclatant i volant pels aires la festa.

Aquest espectacle compta amb servei d’audiodescripció i subtitulació.

Màgia i humor a l’Alegria

Els gossos no és l’únic espectacle que podrem gaudir aquest diumenge a Terrassa dins del Terrassa Arts Escèniques. El Teatre Alegria acull l’espectacle de màgia i somrius d’Enric Magoo, un dels mags més reconeguts i amb projecció internacional del nostre país. Entre els premis amb què compta hi ha la Mandrake d’Or (1994), el Gran Premi Nacional de Màgia (1987 i 1995) o el Premi Mundial de Màgia Còmica (1991).

Arriba amb L’inventor d’il·lusions, adreçat a un públic familiar i inclòs dins de la programació del 1r Festival de Màgia de Terrassa. Magoo aporta un ritme trepidant a l’espectacle, amb sorpreses constants i trucs de màgia gens habituals, i tot amanit amb l’ajuda de dos personatges (interpretats per ell mateix) que ens fan de fil conductor: el professor Gargot i l’encarrgeat GrandMack.

Podeu adquirir les entrades clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa