MónTerrassa
Amics de la Música de Terrassa fan festa grossa al Districte 1

L’entitat Amics de la Música de Terrassa participarà aquest dissabte, 6 de novembre, en la Festa del Districte 1 de Terrassa. Des de les deu del matí i fins a la una del migdia, les noves grades del passeig del Vapor Gran acolliran més de 200 nens i nenes d’entre 8 i 18 anys, els quals oferiran diverses actuacions musicals i de dansa. En aquest espai es podrà gaudir dels alumnes dels cors i de les orquestres de l’Escola de Música- Conservatori Professional del CEM, els de l’Escola de Dansa Marta Bros, els de Flawless Dance School i els dansaires del grup de sardanes Amunt i Crits de Terrassa. A més, al llarg del matí també s’hi podran trobar parades de les diferents entitats que conformen el Districte 1 de Terrassa (associacions veïnals, de l’àmbit cultural, de caràcter social, centres educatius que es troben dins d’aquest àmbit i també les associacions de comerciants), i es farà una xocolatada.

Amics de la Música de Terrassa és un projecte sorgit de la necessitat de “generar sinèrgies entre les activitats i diferents formacions musicals de la ciutat” i el seu objectiu principal és “adreçar-se a un públic jove que no està fidelitzat, però també fidelitzar altres públics que ja són seguidors dels esdeveniments musicals tradicionals” que tenen lloc al llarg de l’any a la ciutat.

Per la seva banda, quant a l’organització de la festa del Districte 1 (que engloba els barris de Plaça Catalunya – Escola Industrial, Barri Universitari-Cementiri Vell, Centre, Vallparadís i Antic Poble de Sant Pere) volen amb aquest esdeveniment “reforçar la identificació dels ciutadans amb els entorns immediats de música local, millorar la identitat de Terrassa i fomentar una imatge positiva i diversificada de l’activitat musical a Terrassa”, més enllà del Festival de Jazz.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa