MónTerrassa
Albert Pla obra el festival Terrassa Música Moderna
  • CA

El festival Terrassa Música Moderna (TMM) arrenca el més d’octubre amb els concert d’Albert Pla, a més dels concerts de Queralt Lahoz i Bejo, que tindran lloc al Teatre Principal de Terrassa i la Nova Jazz Cava, dues ubicacions emblemàtiques musicals de Terrassa. Aquest festival aglutina una sèrie de concerts, agrupats en períodes anuals, que contemplen diversos estils musicals.

Albert Pla donarà el tret de sortida al festival el dia 10 d’octubre al Teatre Principal de Terrassa, a les 20:00h amb el seu espectacle “¿Os acordais?”. Aques tés el títol d’una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia de la Covid-19, “una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament”. En el concert, l’artista polifacètic i transgressor reflexiona amb ironia sobre l’impacte que ha tingut la crisi del coronavirus en l’àmbit mundial. “Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó … Albert Pla és un d’aquests exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua de commoure, remoure i sorprendre. A ningú deixa indiferent”, relata el festival en un comunicat. Les entrades tenen un preu de 22€ a taquilla i 20€ anticipades.

Cartell de l’espectacle d’Albert Pla, ¿Os acordais? | TMM

Queralt Lahoz i Bejo

El segon concert ve de la mà de Queralt Lahoz, el 17 d’octubre a la Nova Jazz Cava a les 20:00h, on presentarà el seu primer LP “Pureza”. La seva música és una barreja entre soul, hip hop i dancehall, sons que transmet sobre cobles i boleros i que surten dels seus orígens flamencs, i es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana. “Amb aquesta combinació, la cantant desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent. Queralt Lahoz té una de les veus més prometedores de l’escena, amb la que pot cantar des d’un bolero clàssic a rapejar al més pur estil dels anys 90″, afirma el TMM. Les entrades tenen un preu de 15€ a taquilla i 12€ anticipades.

L’últim concert del mes serà el de Bejo, el 24 d’octubre a les 20:00h a la Nova Jazz Cava. El cantant canari es desenvolupa entre rimes barroques, al·literacions recargolades i estètica desarborada. Des del TMM comuniquen que “la seva personal manera de rapejar, les seves rimes divertides i juganeres, els seus malabars amb les paraules, el seu flow vacilón i la seva peculiar imatge l’han convertit pas a pas en un d’aquells artistes que, des de Youtube i la descàrrega gratuïta, ha anat aixecant un petita torre de sòlida base”. Afirmen que Bejo té un “saber està” innat sobre l’escenari i una desimboltura fresca i singular com pocs cantants poden presumir de tenir. Les entrades tenen un preu de 20€ a taquilla i 18€ anticipades.

La programació del festival s’allargarà al llarg del mes de novembre i desembre. Ja es pot consultar la programació a la seva pàgina web i comprar les entrades en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa