MónTerrassa
Aguinaga (CS Terrassa) s’emprenya, i molt, amb l’Esbart Egarenc, i amenaça
  • CA

El regidor de Ciutadans (CS) a Terrassa David Aguinaga s’ha emprenyat de mala manera amb l’Esbart Egarenc del Centre Cultural El Social.

Tot ha començat amb una piulada de l’entitat. “Ahir sabíem que el president Carles Puigdemont ens podria acompanyar a l’Aplec Internacional (Adifolk) 2021. Avui l’hem pogut rebre amb tot l’escalf. La cultura popular sempre al costat de la llibertat d’expressió i en contra de la repressió.” La resposta del regidor taronja ha estat immediata. “Aquest missatge representa tot l’esbart? Jo crec que no. Ho vull creure, almenys. Aquest missatge ajuda l’esbart? Jo crec que no. N’estic segur. En tot cas, poques ganes em queden de fer el ball de plaça amb vosaltres.” El regidor d’Economia Social, Innovació, Universitats, Turisme, Projectes Audiovisuals i del Districte 1 de Terrassa, Pep Forn, també hi ha dit la seva: “Doncs jo convido a ballar tothom que estigui al costat de la llibertat d’expressió i en contra de la repressió. I no m’agradaria gaire/gens tenir per parella a ningú que estigui a favor de la repressió i en contra la llibertat d’expressió.”

L’Esbart Egarenc el Social i el Drac Baluk es van trobar quan van arribar a Sardenya amb la sorpresa de la detenció del president Carles Puigdemont. Els dos grups de Terrassa participen en la 33a edició de l’Aplec Internacional Adifolk.

El regidor ha rebut garrotades del dret i del revés. I les piulades en són una bona mostra. “A veure David, et queda un sol ball de plaça en tota la teva vida. Tampoc crec que t’afecti gaire”; “Aquest tuit representa la cultura popular catalana al costat de la llibertat d’expressió i en contra de la repressió. Creu el que vulguis, la fe és un dret fonamental. I pel que fa al ball de plaça, ja saps que la participació és lliure”, “Representa “l’Esbart” del Centre Cultural El Social. Entitat on no es pregunta a qui votes, una entitat on es treballa per la Cultura i la llibertat d’expressió. Ets Soci del Social? Si ho ets, pots venir a l’assamblea, opinar i votar. Aquí si que ho deixem fer.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa