MónTerrassa
‘AfriKantS, la llegenda dels Chitauri’, el musical solidari de Veus Evohè

La coral terrassenca Veus Evohè interpreta el musical solidari ‘AfriKantS, la llegenda dels Chitauri’, un espectacle “basat en una antiga llegenda africana que explica els orígens de la humanitat” i que ens transporta als inicis dels temps, exposa el director de la coral Lluís Yera, qui ha escrit i ideat el musical. L’espectacle és un projecte solidari amb la ONG “Vida Significativa” per un projecte el Senegal i es podrà veure el proper 18 de juny a les 21:00h a l’Auditori Municipal de Terrassa.

‘AfriKantS, la llegenda dels Chitauri’, el musical solidari de Veus Evohè | Cedida

“En els primers dies del món, la tribu humana vivia en harmonia amb la natura i entre ells. No tenien la capacitat de la parla. Es comunicaven mentalment. No existia cap mena de violència, ni entre els humans ni contra els animals. Llavors un dia del cel van arribar en unes terrorífiques naus, els Déus rèptils de les estrelles, els Chitauri. Els hi van dir que ells eren els grans Déus dels cels, i que havien vingut a donar-los molts regals. La realitat va ser que van prendre tots els poders als humans i a canvi li van donar un nou do, que era un regal enverinat. El poder de la parla…

Així comença ‘AfriKantS, la llegenda dels Chitauri’. Amb música de percussió africana, dansa i escenografia espectacular, ens transportarem als inicis dels temps, “allà on vam deixar de ser el que sempre havíem d’haver estat”. Però el musical també incorpora ritmes moderns. Yera explica que al tercer acte “ens traslladem a l’actualitat”, on s’incorpora música actual i fins i tot també una mica de ‘reggaeton’.

‘AfriKantS, la llegenda dels Chitauri’, el musical solidari de Veus Evohè | Cedida

L’espectacle transmet els valors “que ens poden alliberar”

El director exposa que, més enllà de creure o no en la llegenda, el musical vol transmetre que “el poder de l’amor i la unió entre les persones ens pot alliberar de l’esclavitud, que l’amor és la única arma que ens pot alliberar”. En definitiva, transmetre els valors que poden salvar la humanitat.

És la primera vegada que la coral porta a escena un musical d’aquesta envergadura, on hi participen unes 40 persones entre cantaires, músics o ballarins.

Un musical solidari amb la ONG ‘Vida Significativa’

Dels diners que es recaptin amb les entrades venudes, un 50% anirà destinat a la ONG “Vida Significativa” per un projecte el Senegal. Els diners aniran destinats a un projecte per posar plaques solars i electrificar un hospital d’un poble senegalès a la frontera amb Mali.

Les entrades ja es troben a la venda a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa