MónTerrassa
Afectacions al trànsit per les grans rues de Carnestoltes a Terrassa
  • CA

Les rues del cap de setmana provocaran afectacions al trànsit rodat, amb talls puntuals de circulació en diferents carrers, que també obliga a modificar els itineraris de les diverses línies d’autobusos urbans. Dissabte, entre les 16 i les 23h s’anul·laran 13 parades d’autobus del centre i funcionarà una de nova a la carretera de Martorell, entre la Rambla i el carrer d’Arquímedes. Les més afectades seran les següents:

Rua Carnestoltes. Dissabte, 10 de febrer

De les 16h a les 19h: tall del passeig del 22 de Juliol, entre la plaça de la Bicicleta (crta.de Rellinars) i la plaça de l’Estació del Nord, i també de la Rambla d’Ègara, entre la plaça del Doré i el carrer de Galileu. Afectarà a les línies 1,2,3,4,5,6,8 i 9, que es desviaran per la carretera de Martorell, l’avinguda d’Àngel Sallent, el Passeig del 22 de Juliol, l’avinguda de Josep Tarradellas i l’avinguda de l’Abat Marcet. Les línies 7 i H es desviaran per l’avinguda de l’Abat Marcet i l’avinguda Jaume I.

Recorregut

De les 19h a les 23h: Obertura de la circulació de vehicles en el Passeig 22 de juliol entre la plaça de la Bicicleta (ctra. de Rellinars) i la plaça de l’Estació del Nord. La Rambla d’Ègara, entre la Plaça del Doré, romandrà tancada a la circulació. Afectarà a les línies 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9 que es desviaran per la carretera de Martorell, l’avinguda d’Àngel Sallent i el passeig del 22 de Juliol fins arribar a l’avinguda de Josep Tarradellas.

Recorregut

Rua Carnestoltes. Diumenge, 11 de febrer

De les 8h a les 13.30h: tall de trànsit a la Rambla d’Ègara, entre la plaça del Doré i el carrer de Galileu. Afectarà a les línies d’autobús 1,2,3,4,5,6,8 i 9 que, durant aquest període de temps es desviaran per l’avinguda de l’Àngel Sallent i el carrer de Galileu, segons la línia.

Recorregut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa