MónTerrassa
Un actor terrassenc per a la nova temporada de “Cuéntame”
  • CA

L’actor de Terrassa Jordi Garreta s’incorpora a la sèrie de Televisió Espanyola “Cuéntame”. A principis del mes de setembre, es va iniciar el rodatge del que serà la 22a temporada d’aquesta ja mítica sèrie que a través de les històries personals dels personatges va resseguint la història de l’Estat espanyol. La nova temporada se situarà al setembre de 1993, en una època marcada per la irrupció de les noves tecnologies.

Garreta interpretarà el personatge de Melero, un jove que forma part del grupet d’amics del barri de San Genaro, a Madrid, en el quals s’hi incorporen també els néts i la neboda dels Alcántara -la família original de la sèrie-. El terrassenc representa que està fent el servei militar a la capital espanyola i s’acaba convertint en el millor amic de l’Oriol, el fill de l’Inés, que serà interpretat per Álvaro Díaz -i que també s’incorpora en aquesta temporada-. No són les dues úniques cares noves que es veuran. Asier Valdestilla interpretarà el Santi, el primogènit del Toni i apareixerà Diana, la filla de la Paquita i el Miguel Alcántara, que li posarà cara l’actriu Teresa Pérez. Tots ells aportaran una visió diferent i fresca d’aquells joves que a la dècada dels 90 fregaven la majoria d’edat.

El rodatge s’està duent a terme al barri fictici de San Genaro i al mateix centre de Madrid. Aquesta temporada compta amb Sergio Barrejón com a coordinador de guió, focalitzant-se en la realitat històrica i social dels primers cinc anys dels noranta. L’equip guionista el completen Jacobo Delgado, Sonia Sánchez, Manu Dios, Laura León Varea, Ángela Armero i Tirso Calero.

Garreta, que recentment se l’ha pogut veure a la sèrie de TV3 Moebius interpretant el personatge de Rai Torres, ha mostrat la seva satisfacció a les xarxes socials: “és un dels meus majors reptes interpretatius”, ha subratllat aquest jove nascut a Sant Cugat del Vallès l’any 1998.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa