Manuel Torres, director de l'IES, la directora de la Casa de la Música, Núria Segovia, el Coordinador del Programa Innova FP, Xavier Ortega, i Mònica Montero, professora tècnica de FP.

Manuel Torres, director de l’IES, la directora de la Casa de la Música, Núria Segovia, el Coordinador del Programa Innova FP, Xavier Ortega, i Mònica Montero, professora tècnica de FP | Cedida

Durant el curs 2019-2020 la Casa de la Música de Terrassa i l’IES Santa Eulàlia col·laboraran en diverses activitats formatives per als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Vídeo, discjòquei i so. Aquesta col·laboració s’emmarca dins el programa Innova FP que potencia els vincles entre els IES i les empreses locals.

L’acord de col·laboració és el primer contracte que aquest IES formalitza en el marc del programa Innova FP, que cerca l’actualització de coneixements a la formació professional i la cooperació amb les empreses i altres organitzacions de l’entorn. L’objectiu és potenciar i incrementar els vincles entre els centres de formació professional i les empreses, mantenir actualitzats els coneixements del professorat, millorar la qualitat de la capacitació de l’alumnat dels cicles formatius i contribuir a augmentar la competitivitat de les empreses i altres organitzacions.

En aquest cas concret, les actuacions objecte del contracte són:

– Gravacions d’estudi (a l’IES) amb bandes musicals que pertanyin a la xarxa de contactes de la zona (Casa de la Música).

– Coordinació del calendari de sessions de gravació i comunicacions amb les agrupacions musicals.

– Elaboració de riders de les agrupacions musicals que participin en sessions de gravacions i així ho sol·licitin.

– Visita tècnica amb l’alumnat del mòdul de síntesis del cicle a EL VAPOR el dia 06 de març de 2020 entre les 13.00 i 14.30 h.

– Visita tècnica amb l’alumnat a la Sala Faktoria dins la setmana de la tècnica, el dia 04 de març al matí.

– Programació conjunta del cicle KM.0., amb dos espectacles de l’alumnat de VídeoDJ, en la seva última actuació de la programació de la temporada 2019-2020 a EL VAPOR el dia 22 de maig 2019 de les 19h a les 23h.

– Masterclass sobre Producció Tècnica per a Festivals de Música a l’IES, conduïda per Eulàlia Pujol (Casa de la Música), la primera setmana de març del 2020, en una data encara per confirmar.

– Altres col·laboracions puntuals, a la seu de l’INSTITUT, Campus Vallparadís, Departament d’Imatge i So, de l’Institut Santa Eulàlia, carrer Badalona nº 1

– Altres col·laboracions puntuals, a la seu de l’ENTITAT, al C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Nou comentari