MónTerrassa
Abril arriba a Terrassa carregat amb el millor circ
  • CA
Envà, un espectacle familiar d'Amer i Àfrica Circ Cia
Envà, un espectacle familiar d’Amer i Àfrica Circ Cia | Davide Garrone

!--akiadsense-->

Terrassa Arts Escèniques presenta aquest mes d’abril dos espectacles de circ contemporani que reflexionen sobre la manca de comunicació a la societat actual. La primera proposta, ‘Ex-Libris’, arriba al Teatre Principal aquest mateix diumenge 11 d’abril a les 17h. Els llibres són els protagonistes d’aquesta obra sense text de la Cia Voël, que els reivindica com a eina d’inspiració i alliberament en una societat cada cop més tecnològica on els detalls més petits passen desapercebuts. Un espectacle ple de poesia en el que els cossos són capaços d’explicar històries i de transmetre emocions.

Per altra banda, el proper diumenge 18 d’abril a les 17h es podrà veure al Teatre Alegria ‘Envà’, un espectacle familiar d’Amer i Àfrica Circ Cia en el que la palla, les acrobàcies, els equilibris mans a mans, les figures en el context i l’humor serveixen per reflexionar sobre les relacions humanes i sobre les parets mentals que construïm per protegir-nos dels perills emocionals que, suposadament, representen els altres.

Però no seran els únics actes relacionats amb el circ aquest mes d’abril. I és que el dissabte, 17 d’abril, Terrassa se suma al Dia Mundial del Circ. El programa de la jornada s’iniciarà a les 12h amb una mostra del programa de residències del Lab7,70 a l’escola Joan XXIII. Ja a la tarda, hi haurà tallers de circ al pati de la Biblioteca Central (de 16.30h a 18.30h). Continuarà a les 17h amb la presentació d’un llibre sobre el món del circ a Tub d’Assaig. I la jornada finalitzarà ja a les 20h amb un espectacle de cabaret amb circ al Lab7,70. Totes són activitats gratuïtes però cal inscripció prèvia a: tubdassaig.com

Dia Mundial del Circ

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa