MónTerrassa
El 6è Festival Didó porta la música i titelles arreu de Terrassa
  • CA

Aquest mes de setembre, Terrassa tornarà a gaudir del Festival Didó, l’únic festival de titelles amb música en viu de tot l’estat. Serà la sisena edició, organitzada per l’Associació Amics de la Música de Terrassa i el CEM, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tindrà lloc del 6 al 19 de setembre a diferents indrets de la ciutat i comptarà amb una desena d’espectacles. L’acte de presentació del certamen va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; del director del Festival, Ramon Rius; i la coordinadora, Estel Rius.

En aquesta edició, el Didó visitarà diferents districtes de la ciutat amb espectacles a biblioteques i també a les escoles, la qual cosa permetrà poder oferir aforaments amplis, perquè ningú es quedi sense poder gaudir de la programació 2021. D’altra banda, el festival recupera la seva presència al Teatre Principal i al CEM Escola de Música, amb espectacles de mitjà format i tallers i propostes per a activar els sentits dels més menuts i menudes de casa, combinant el vincle, la música, el moviment i els objectes.

El Parc de Sant Jordi serà el divendres 17 a la tarda, l’escenari per a l’acte d’inauguració de la programació del cap de setmana, que inclourà el lliurament del guardó Didó de l’any. El premi, torna per a reconèixer la trajectòria d’artistes del món del teatre d’objectes i els titelles i destacar la seva labor impulsora d’aquesta branca de les arts escèniques.

L’altra novetat d’aquest any és l’estrena de la primera co-producció del Festival Didó en col·laboració amb els teatres de Terrassa representats per Terrassa Arts Escèniques. Així, l’obra de música i titelles “Vols de cor”, inspirada en l’òpera de Mozart “Les noces de Fígaro” s’estrenarà el diumenge 19 de setembre a la tarda al Teatre Principal com a cloenda de la 6a edició del festival.

Pots veure tota la informació sobre els espectacles i calendari d’actes clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa