MónTerrassa
5 espectacles per a públic familiar a la nova temporada d’Arts Escèniques

La Temporada municipal de Teatre de Terrassa per a aquesta tardor oferirà una desena de propostes entre el 4 d’octubre i el 14 de desembre, mantenint la seva aposta per oferir una programació àmplia, diversa, atractiva, accessible i pensada per atraure tota mena de públic. Un seguit d’espectacles als quals cal afegir, també, una oferta pensada especialment per al públic familiar i per connectar i apropar la població més jove a les arts escèniques. Una programació que inclou teatre, projeccions o un taller per acostar els infants a la noció de la crítica teatral.

La programació familiar d’Arts Escèniques a Terrassa per a aquesta tardor s’iniciarà el 22 d’octubre al Teatre Principal amb la coproducció del Festidal Didó i Terrassa Arts Escèniques “Sense Lluna”, a càrrec de la companyia Samfaina de Colors. Es tracta d’una obra que convida a la reflexió sobre l’harmonia i l’univers a través de la música i on les fases lunars passen a representar el cicle de la vida.

Espectacles destacats

El 5 de novembre a les 12 h, la programació familiar arriba a la Biblioteca Central de Terrassa amb la projecció d’“Infinitus”, un espectacle adreçat a infants a partir dels 6 anys en què la creadora Magda Puig explora, a través del teatre de paper i els mecanismes de pop up, què passa quan tot allò que coneixem desapareix i cal començar a caminar per un món desconegut.

Aquestes projeccions familiars es traslladaran, la tarda del 5 de novembre, al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer, on a partir de les 17 h es podran veure les obres “Faust i jo” i “La vida es sueño”, dos espectacles basats en els clàssics de Johann Wolfgang Von Goethe i Calderón de la Barca, reinterpretats i adaptats per a infants a partir dels sis anys.

La programació familiar per a aquesta tardor finalitzarà el 6 de novembre al Teatre Alegria amb “Frank”, una posada en escena que traslladarà fins a la perfecta dictadura que els quadrats han creat trepitjant les llibertats dels triangles, els cercles i tota la resta de formes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa