MónTerrassa
El 38è festival Jazz Terrassa ja té cartell
  • CA
El cartell del 38è festival Jazz Terrassa | JAZZ TERRASSA

El 38è festival de Jazz Terrassa ja té cartell. Enguany l’ha dissenyat la il·lustradora terrassenca Anna Clariana, que ha dibuixat una figura femenina que està aplaudint. L’autora ha volgut centrar el protagonisme en l’espectador i l’oient. Aquesta singular visió està caracteritzada per la simplicitat visual i l’originalitat de l’estampa, tot un repte per la creadora.

Anna Clariana és il·lustradora de professió. Ha treballat per les principals editorials del país amb més d’un centenar de llibres publicats, bàsicament en el terreny de la literatura infantil i juvenil. Va començar la seva carrera professional en el camp del disseny gràfic. També destaca pel gran nombre de col·laboracions en revistes i llibres de text. L’avalen diversos reconeixements i premis al llarg de la seva trajectòria. Actualment, és membre de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya.

Membres de la Junta directiva del Club de Jazz Terrassa han presentat aquest dilluns al migdia la nova imatge i les línies mestres d’aquesta edició a l’alcalde, Alfredo Vega. El 38è Festival de Jazz Terrassa tindrà lloc entre el 6 i el 24 de març a diferents espais de Terrassa i Comarca. L’edició 2019 s’emmarca en la celebració del 60è aniversari del Club de Jazz Terrassa d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals i està dedicada al recentment desaparegut trompetista Roy Hargrove (1969-2018) –guardonat el 2010 amb el Premi Jazzterrasman­-. El guardó del certamen recau enguany en el pianista nord-americà Kenny Barron.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa