MónTerrassa
Neixen 24 noves rutes guiades per conéixer història de Terrassa
  • CA

El Museu de Terrassa ha posat en marxa una nova proposta de 24 rutes guiades per la història de la ciutat amb l’objectiu d’acostar la ciutadania a la història Terrassa: “La dominical al Museu”. Les rutes es faran al llarg de l’any 2022 i estan destinades a tot tipus de públic. Les rutes giraran a l’entorn de temàtiques vinculades a la història de Terrassa i permetran a les persones que hi participin descobrir històries, personatges o fets vinculats amb el passat i amb l’evolució de la ciutat.

Les diferents activitats programades es duran a terme el primer i el tercer diumenge de cada mes, excepte els mesos de juliol i agost, en horari d’11 a 13 h i amb un aforament limitat a un màxim de 25 persones. Per poder participar de “La dominical al Museu” caldrà inscripció prèvia, mitjançant correu electrònic del Museu ([email protected]).

La primera activitat de està prevista per al diumenge 20 de febrer i porta com a títol “A toc de pito! Locucions i localismes terrassencs”. Es tracta d’una ruta que, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Llengua Materna el 21 de febrer, convidarà el públic assistent a descobrir diferents localismes i expressions molt vinculades al passat industrial de la ciutat. La programació de “La dominical al Museu” també inclou rutes guiades que se centraran en la figura femenina, els dies 6 i 20 de març, o sobre el món de l’hoquei el proper 3 d’abril, entre d’altres temàtiques.

D’altra banda, el Museu de Terrassa reprendrà aquest mes de febrer les activitats infantils i familiars emmarcades dins el programa “La Mainada al Museu”. Un conjunt de propostes adreçades a infants d’entre 3 i 10 anys i les seves famílies que vulguin passar una estona divertida al Museu mentre s’acosten al patrimoni històric, artístic i cultural de la ciutat a través de representacions i tallers de manualitats. La primera d’aquestes sessions, que es faran un cop al mes, està programada per al divendres 25 de febrer i consistirà en un taller de màscares de Carnestoltes. Les activitats, d’aproximadament una hora de durada, tenen un cost de 3€ per persona i els infants participants hauran d’estar acompanyats en tot moment d’una persona adulta. Les inscripcions es poden fer a través de l’adreça electrònica del Museu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Peter a febrer 14, 2022 | 14:03
    Peter febrer 14, 2022 | 14:03
    Ya ves terrassa unas de las ciudades más aburrida de Europa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa