MónTerrassa
Prop de 230 parades de llibres i roses ompliran Terrassa per Sant Jordi

Prop de 230 parades de llibres i roses ompliran Terrassa amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Com que aquest any, cau en diumenge, des de l’Ajuntament s’ha autoritzat que des del pròxim divendres, dia 21 d’abril, ja es comenci a viure ambient de festa pels carrers de la ciutat. Així, el govern ha ofert la possibilitat als professionals del sector del llibre i floristeries de poder sol·licitar la parada al carrer, just davant del seu establiment, des d’aquest divendres.

I a més, a la plaça Vella, un dels punts neuràlgics de la Diada i on tradicionalment hi ha més concentració de persones, ja s’ha reservat perquè les parades dels llibreters i floristes ja hi siguin des del mateix divendres.

I de cara al diumenge 23, està previst que s’hi afegeixin les parades de les entitats,¡ associacions, centres educatius, partits polítics, etc., a la resta d’espais, tant del centre històric com dels carrers i places d’altres barris i eixos comercials de la ciutat.

Professionals, entitats i associacions participen al Sant Jordi

Des de l’Ajuntament, a dia d’avui, s’han autoritzat un total de 227 punts de venda en tot el conjunt de la ciutat, entre parades al carrer i davant dels establiments. D’aquestes, 40 corresponen a professionals de llibres i roses, i la resta a entitats i associacions (187).

La plaça Vella comptarà amb 14 parades d’establiments professionals, 8 de només llibres, 3 de només roses i 3 mixtes. Per ubicació, la resta de parades es concentraran al Raval de Montserrat, amb 31 parades; al carrer Major (18); Font Trobada (3); al carrer de la Font Vella (8); la Rambla d’Ègara (20); la plaça del Progrés (10); altres punts del centre històric (29).

Fora d’aquesta zona, els llocs amb una major concentració de parades seran les vies principals de la ciutat, com la rambla de Francesc Macià (12), així com 82 punts més en altres punts de la ciutat.

El programa complert i els horaris de les activitats entorn a la Diada de Sant Jordi, les municipals i les que s’organitzen per part d’entitats i associacions de la ciutat, es poden consultar clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa