MónTerrassa
“21 dies”, l’inquietant curt d’un estudiant de Terrassa que busca mecenes
  • CA

“21 dies” és el nom de l’inquietant curtmetratge de Felipe Franco, un estudiant de Terrassa que busca finançament. Per aconseguir fer realitat el seu primer treball cinematogràfic ha optat per participar en el II Crowfunding Terrassa Innovació i recaptar fons utilitzant la plataforma Ulele.

Franco és alumne de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, sens dubte una de les escoles més importants d’aquesta temàtica no només del nostre país sinó també d’Europa. De la “factoria ESCAC” n’han sortit reconeguts i multipremiats directius, com Juan Antonio Bayona. I no només directors, també guionistes i ajudants de producció. I no només de cinema, també en publicitat i màrketing.

De què va 21 dies?

“21 days” és un curtmetratge de ciència-ficció ambientat en un món on el govern sap quan morirà cada ciutadà. Està escrit i dirigit pel mateix Franco i té un pressupost marcat de 5 mil euros, dels quals ja n’ha aconseguit recaptar una mica més de 4.500 gràcies a 35 persones que han fet donacions. Queda doncs només l’empenteta final. Per sort, encara té 28 dies de marge per aconseguir-ho.

La pel·lícula va ser rodada el passat mes de maig com a treball dins del Màster en Direcció de l’ESCAC. En aquests moments, doncs, es troba en fase de postproducció.

El film està ambientat en un món en què es disposen de tantes dades personals, que fins i tot el govern sap quin dia morirà cadascun dels ciutadans. És aquí on apareix Olav, un enginyer informàtic i ciberactivista que rep la carta anunciant-li que li queden 21 dies de vida. Furiós, es proposa hackejar el sistema i d’aquesta manera canviar el seu destí.

Per què serviran els 5 mil euros

Franco explica que els 5.000 euros han estat calculats en base als costos de finalització i distribució del film. Si s’aconsegueix més diners dels apuntats, s’aprofitarà per presentar-lo a més festivals, promocionar-lo i millorar la pàgina web amb nous continguts.
Franco a més ja té en ment el pròxim curtmetratge, també sobre ciència-ficció, que està previst que es rodi a finals d’aquest mateix 2022.

Podeu participar en el crowdfunding, veure les primeres imatges de la pel·lícula i saber les recompenses, clicant aquí.

21 dies és el curtmetratge de l’estudiant de l’ESCAC Felipe Franco

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa