A les portes de la celebració de la Pasqua, MónTerrassa us proposa quatre pastisseries de Terrassa que són imprescindibles per aquells que vulgueu gaudir d’una Mona d’alta qualitat, innovadora i diferent.

Pastisseria Turull

On és:
Ctra. Rellinars, 50
Contacte: 93 788 17 18
Horaris:
Dilluns: tancat
Dim – Diss 8:00 a 14:00 h i 17:00 a 20:30 h
Diumenge 8:00 a 15:00 h

Més de 60 anys avalen la Pastisseria Turull, un establiment que ha anat passant de generació en generació, sempre mantenint l’essència que els ha caracteritzat. Joan Turull, qui va ser president del Gremi de Pastissers de Barcelona (1995-2014) i de la Federació Catalana de Pastisseria (1997-2014) i impulsor de la creació del Museu de la Xocolata (2000), la renovació de l’Escola de Pastisseria (2004) i la creació d’una residència per als seus estudiants (2013). Reconegut amb nombroses medalles per les seves creacions, és autor del llibre La vida d’un ignorant (2013). Actualment, hi trobem la Joana i l’Aniana, la cara que es mostra dins i fora de la Pastisseria Casa Turull, essent la quarta generació.

Entre els postres que fan de Turull una pastisseria diferencial s’hi troba el cardenal, un pastís deliciós i diferent de tot el que has provat fins ara. És originària de Viena però els millors pastissers catalans han aconseguit millorar la recepta i arrasen en vendes. Fet amb merenga, rovell d’ou, sucre, farina, nata i, finalment, banyat amb xocolata calenta. El millor del país i líder en vendes s’elabora a la pastisseria Turull de Terrassa gràcies a Pep Turull, el xef pastisser que, igual que el seu avi, té unes mans d’or.

Zaguirre Pastisser

On és:
Rambla Francesc Macià, 252 (1)
Av. Abat Marcet, 45 (2)

Contacte: 937 852 378 (1) / 937 12 88 38 (2)
Horaris:
Dill – Div 7:30 a 14:00h i 16:30 a 20:30h
Dissabte 7:30 a 14:30h
Diumenge 8:00 14:45h

Zaguirre Pastisser és una pastisseria i fleca artesanal fundada al 1974. Actualment està regentada per la segona generació familiar, els germans Zaguirre. Compten amb dos establiments al Nord de Terrassa, on s’elaboren i poden degustar-se peces de pastisseria i rebosteria dolça i salada, creacions de xocolata, productes de pastisseria, pa artesà i també receptes de temporada. I també per celebrar dates assenyalades de la nostra tradició popular, com ara una àmplia varietat de mones de Pasqua, exclusives i elaborades una a una al seu obrador amb xocolata de primeríssima qualitat.

Zaguirre Pastisser segueix i alhora marca tendència. Integrada per un equip jove, formats en l’EPGB (l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona), Joan Zaguirre va ser Soci fundador del Museu de la Xocolata de Barcelona. Actualment, Miguel Zaguirre és membre destacat del Gremi de Pastisseria de Barcelona, a més de ser nomenat Mestre Pastisser Artesà per la Generalitat de Catalunya, el 2016.

Delightcious Cake Shop Cafè

On és: Carrer de Vinyals, 27, Local
Contacte: 633 66 48 84
Recollida d’encàrrecs i atenció al client: Dilluns a Dissabte 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 20:00

Horaris:
Matins: Dimarts a Divendres 9:00 a 12:30
Dissabte 9:00 a 13:00
Tardes: Dilluns a Dissabte 17:00 a 20:00

El Delightcious cake shop cafè és un Pastisseria d’autor, que va obrir les seves portes a l’agost del 2019 de la mà de Marcos Cortés i Anna Cot. Ha estat la primera pastisseria en oferir productes vegans a Terrassa. I destaca perquè més del 50% de la seva carta és vegana, la qual està elaborada 100% de manera artesanal i creada per ells mateixos. Es poden gaudir de les seves obres tant per encàrrec com per degustar a la mateixa cafeteria. La base és la pastisseria de tipus Americà, però sense oblidar les seves arrels catalanes amb molt menys sucre, ingredients de primera qualitat i una oferta canviant i innovadora. En campanyes com Sant Joan, Reis, La Castanyada, només s’ofereixen opcions veganes, aptes per a no vegans.

Segurament, els seus productes més reconeixibles, serien les més de 20 varietats de cookies fornejades a diari i els cinnamon rolls vegans. Tot i així compten amb un ampli ventall de pastissos i cheesecakes, així com una àmplia oferta d’opcions salades. Sense oblidar, que hi ha opció de crear pastissos personalitzats i per tot tipus d’esdeveniments, commemoratius per empreses o casaments, entre d’altres.

Valero Forn Tradicional

On és
C/ Matadepera, 188
Contacte: 93 735 95 43
Horaris:
Dilluns a Divendres: 7:00 a 21:00 h
Caps de setmana: 7:00 a 14:00 h

On és:
C/ Plaça del Triomf, 20
Contacte: 93 194 81 73
Horaris:
Dilluns a Divendres: 7:00 a 21:00 h
Caps de setmana 7:00 a 14:00 h

On és:
C/ del Nord, 60
Contacte: 93 677 97 52
Horaris:
Dilluns a Dissabte: 7:00 a 21:00 h
Diumenge 7:00 a 14:00 h

Valero Forn Tradicional és un establiment amb més de 65 anys de tradició. Elaboren tots els seus productes de manera totalment artesanal, on hi podem trobar les Mones de Pasqua, però també un ampli assortiment de pastissos decorats per a l’ocasió. A més, s’ofereix una àmplia selecció de plataformes de xocolata amb els personatges més estimats pels petits de la casa (Pokémon, Stitch, Pocoyo, Minecraft, Sonic, Bluey, equips de futbol, Spiderman, Mario Bros, Unicorni, Disney i molts més). Apropa’t a qualsevol de les nostres botigues i pregunta pels models de plataformes, veuràs que segur trobaràs la ideal per a la seva fillola o Fillol.

I, a més, son uns apassionats del pa i la brioixeria. Constantment estan buscant els millors ingredients i les millors tècniques d’elaboració perquè clients puguin gaudir dels millors productes. Valero és una empresa familiar amb més de sis dècades d’història en l’elaboració del pa, brioixeria i amb experiència a botiga. L’ofici és transmès a tot l’equip de professionals que treballen a l’obrador i l’equip d’administració, comercial i atenció al client, per, d’aquesta forma, assegurar que els seus productes compleixin les expectatives dels clients.

Comparteix

Icona de pantalla completa