A les portes de la celebració de la Pasqua, MónTerrassa us proposa dues pastisseries de Terrassa que són imprescindibles per aquells que vulgueu gaudir d’una Mona d’alta qualitat, innovadora i diferent.
Zaguirre Pastisser
On és:
Rambla Francesc Macià, 252
Contacte: 937 852 378
Horari:
Dilluns a Divendres: De 7.30 a 13.45 h i de 16.30 a 20.15 h
Caps de setmana: de 8 a 14.30 h
On és:
Av. Abat Marcet, 45
Contacte: 937 128 838
Horari:
Dilluns a Divendres: De 7.30 a 13.45 h i de 16.30 a 20.15 h
Caps de setmana: de 8 a 14.30 h

La tradició de les mones de Pasqua torna un any més a Zaguirre Pastisser, un referent de la pastisseria artesanal a Terrassa des de 1974. Amb una trajectòria marcada per l’excel·lència, Miquel Zaguirre, distingit com a Mestre Pastisser Artesà per la Generalitat de Catalunya el 2016, és també el President del Gremi de Pastisseria de Barcelona en l’actualitat.
Avui, la segona generació de la família, els germans Zaguirre, manté viu l’esperit artesanal que els caracteritza, fusionant tradició i innovació per crear peces úniques. Enguany, com a gran novetat, presenten una espectacular mona de xocolata inspirada en la muntanya de La Mola, un homenatge dolç a un dels símbols més estimats de la nostra ciutat. Aquesta creació s’afegeix a una àmplia col·lecció de mones per a tots els gustos i aficions.

Com ja és tradició a Zaguirre Pastisser, l’esport torna a ser protagonista de la col·lecció amb mones dedicades a diferents disciplines: hoquei herba, bàsquet, futbol, natació, patinatge, voleibol, pàdel i rugby. A més, els petits esportistes poden tenir també la seva pròpia mona personalitzada, ja que a Zaguirre Pastisser poden elaborar mones amb la foto dels seus ídols esportius sota encàrrec.
A més de les mones esportives, la pastisseria ofereix una gran varietat de figures de xocolata inspirades en personatges de pel·lícules i sèries infantils, dinosaures, unicorns, ous de Pasqua i també animals de xocolata molt graciosos. I, per als més atrevits, la seva mona estrella continua sent la divertida “hamburguesa amb patates”, una de les més innovadores en el seu moment i que any rere any continua triomfant.
Valero Forn Tradicional
On és:
Carretera de Matadepera, 188
Contacte: 93 735 95 43
Horaris:
Dilluns a Divendres: 7:00 a 21:00 h
Caps de setmana: 7:00 a 14:00 h
On és:
C/ Plaça del Triomf, 20
Contacte: 93 194 81 73
Horaris:
Dilluns a Divendres: 7:00 a 21:00 h
Caps de setmana 7:00 a 14:00 h
On és:
C/ del Nord, 60
Contacte: 93 677 97 52
Horaris:
Dilluns a Dissabte: 7:00 a 21:00 h
Diumenge 7:00 a 14:00 h
On és:
c/ Font Vella, 64
Contacte: 93 146 54 81
Horaris:
Dilluns a Divendres: 7:00 a 21:00 h
Caps de setmana: 7:00 a 14:00 h
Valero Forn Tradicional és un establiment amb més de 65 anys de tradició. Elaboren tots els seus productes de manera totalment artesanal, on hi podem trobar les Mones de Pasqua, però també un ampli assortiment de pastissos decorats per a l’ocasió. A més, s’ofereix una àmplia selecció de plataformes de xocolata amb els personatges més estimats pels petits de la casa (Stitch, Bola de Drac, Spiderman, Kuromi, Bluey, Disney i equips de futbol). Apropa’t a qualsevol de les seves botigues i pregunta pels models de plataformes, veuràs que segur trobaràs la ideal per a la fillola o Fillol.
I, a més, son uns apassionats del pa i la brioixeria. Constantment estan buscant els millors ingredients i les millors tècniques d’elaboració. Valero és una empresa familiar amb més de sis dècades d’història en l’elaboració del pa, brioixeria i amb experiència a botiga. L’ofici és transmès a tot l’equip de professionals que treballen a l’obrador i a la botiga, per, d’aquesta forma, assegurar que els seus productes compleixin les expectatives dels clients.