MónTerrassa
Nou forn Valero a Terrassa: Pa, brioixeria i pastisseria de qualitat
  • CA

Els terrassencs i terrassenques amants del pa tradicional estan d’enhorabona. Valero Forn Tradicional ha obert avui dijous 27 de juny el seu nou establiment al carrer de la Font Vella, 64, de Terrassa, a ple centre de la ciutat, on s’hi pot trobar una gran varietat de pa, brioixeria i pastisseria. Aquesta és la quarta botiga que l’empresa obre a Terrassa, amb “la mateixa il·lusió” amb la qual van inaugurar el primer forn.

Al nou establiment s’hi poden trobar tots els seus productes: des dels pans més tradicionals com el Montserrat o el pa de Vinya, fins als més innovadors com els Aldeans, amb mescles de llavors i cereals. A part d’una àmplia gamma de brioixeria i pastisseria. A més, el local compta amb una àmplia zona de degustació on es pot gaudir d’un cafè, refresc i altres especialitats.

Forn Valero obre el quart establiment a Terrassa, al carrer de la Font Vella, 64 | Laura Gómez
Forn Valero obre el quart establiment a Terrassa, al carrer de la Font Vella, 64 | Laura Gómez

Dídac Rodríguez, responsable de les botigues, explica a Món Terrassa que durant el primer matí d’obertura hi ha hagut molta afluència i els fa molta il·lusió obrir la seva quarta botiga a Terrassa.

Forn Valero obre el quart establiment a Terrassa, al carrer de la Font Vella, 64 | Laura Gómez

Més de seixanta anys de tradició fornera

Valero Forn Tradicional és una empresa familiar amb una llarga tradició fornera. Els forns sempre han destacat per respectar profundament els processos tradicionals de producció, un valor fonamental que generació rere generació s’ha mantingut intacte. La seva fundació es remunta a 1957, on Pedro Valero, al costat de la seva dona Rafaela Angulo, van decidir donar un futur millor a la seva família emprenent un petit obrador de pa en el barri de Ca Puiggener a Sabadell.

Amb el pas dels anys el negoci va començar a créixer i van anar obrint més botigues a Sabadell, però també a altres municipis del Vallès Occidental i a Barcelona.

Forn Valero obre el quart establiment a Terrassa, al carrer de la Font Vella, 64 | Laura Gómez
Forn Valero obre el quart establiment a Terrassa, al carrer de la Font Vella, 64 | Laura Gómez

Més de seixanta després s’han convertit en un referent de la tradició fornera al Vallés Occidental. “Som forners artesans, apassionats del treball ben fet. I en els nostres clients i en la seva satisfacció trobem la nostra raó de ser. A cada botiga Valero Forn Tradicional tindràs sempre un establiment proper, de tradició familiar, preparat per oferir-te un pa d’alta qualitat”, conclouen a la seva web.

Forn Valero obre el quart establiment a Terrassa, al carrer de la Font Vella, 64 | Laura Gómez

Comparteix

Icona de pantalla completa