MónTerrassa
Banc Sabadell revitalitza el sector immobiliari amb nous ajuts a empreses
  • CA

Banc Sabadell ha fet una clara aposta per revitalitzar el sector immobiliari. I és que l’any 2021 ha estat el de la recuperació del sector, després d’un 2020 molt complicat. Segons dades publicades per l’Institut Nacional de Estadística (INE), el mes de setembre de l’any passat es va incrementar en un 40,6% la compravenda d’habitatges, en comparació amb el mateix període de l’any anterior. I els experts pronostiquen que aquest 2022 hi haurà un augment sostingut de la demanda d’habitatge, sempre que la pandèmia i la inflació ho permetin.

Durant el 2021 es van presentar fins a 11 ofertes diferencials per a diversos sectors, com ara Farmàcies, Centres Mèdics, Bars i Restaurants, Gestories, Centres Docents, Autoescoles o Transport, entre d’altres. I aquest 2022, s’inicia l’activitat apostant per l’acompanyament en el sector immobiliari. En aquesta línia, per reafirmar el posicionament dins del segment de negocis i autònoms, l’entitat financera aposta per l’especialització de la seva xarxa comercial, llançant un nou conjunt de solucions sectorials. Amb una nova metodologia de treball i d’escolta a clients, i amb el coneixement i experiència adquirida, Banc Sabadell busca la comprensió de les necessitats del sector i millorar l’oferta sectorial, adequada a les necessitats i preocupacions actuals.

Opcions de finançament per empreses i autònoms del sector

Aquesta solució dedicada al sector immobiliari estarà disponible des de principis d’aquest any i permetrà als negocis i autònoms gestionar el seu dia a dia i tirar endavant els seus projectes de finançament de la mà d’un expert. En concret, podran accedir a un compte sense comissions i solucions de cobrament adaptades a les seves necessitats, per exemple, amb la gamma de TPVs del Banc Sabadell, que facilitarà als negocis del sector la reserva d’immobles, ja sigui amb el TPV Smart Phone&Sell, que permetrà la creació d’un link de pagament per enviar als seus clients per Whatsapp o correu electrònic, o bé a través de la instal·lació dels TPVs Virtuals de Banc Sabadell, en el seu e-commerce.

Una altra de les opcions de finançament per fer front a pagaments diaris en els moments baixos del sector és una pòlissa de crèdit sense interessos, amb una única comissió d’obertura del 3%. També es proposen solucions de finançament per a projectes de digitalització de l’oficina immobiliària, com ara realitzar reserves telemàtiques, softwares, ordinadors, centraletes o webcamps, on el Banc Sabadell les ofereix a través de la seva operativa de renting, a domicili i assegurança a tot risc amb reposició i sense franquícia. Finalment, solucions de finançament específics per a projectes de creixement de negoci, ampliació o expansió amb la compra d’immobles, per qui tingui un negoci de compra/venda propi. A més, l’entitat disposa d’un conjunt de solucions de protecció que cobreixen des de l’assegurança multirisc de l’oficina, fins a la responsabilitat civil i subsidi, en cas de ser autònom i tenir cobert el que més importa, el negoci.

Aquelles immobiliàries que s’acostin a informar-se del paquet d’opcions que el Banc Sabadell ha preparat podran, a més, establir un acord de col·laboració amb l’entitat per treballa colze a colze per donar servei a la seva cartera de clients, beneficiant-se dels avantatges que es deriven d’unir esforços. Entre elles el valor afegit que suma al seu negoci amb l’acompanyament tant dels seus clients com del propi negoci immobiliari, un assessorament que passa per tenir informació en tot moment de cadascuna de les operacions.

Banc Sabadell compta amb un innovador programa d’ajuda als seus clients amb el qual els acosta les principals ajudes a les quals poden accedir, de manera individual i personalitzada; i posa a la seva disposició, un servei d’assessorament i tramitació de la mà de PWC (PricewaterhouseCoopers).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa