MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa esperen estrenar els castells de 8
  • CA

Els Minyons de Terrassa tornen a una de les seves places més estimades, i ho fan amb ganes després de l’aturada obligada per la pandèmia, però també amb la satisfacció que l’Ajuntament els hi ha concedit l’antiga fàbrica de Cal Reig, al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, perquè hi instal·lin la seva nova seu social. Els del carrer del Teatre actuaran el diumenge 31 d’octubre a la ciutat de Girona.

L’actuació es farà a la plaça del Vi a les 11.30 del matí, el lloc on es va descarregar per primer cop el segle XX el mític 4 de 9 net, en un dia de plugim, de fred i sota la batuta de Marc Roura. El 25 d’octubre de 1998 a la Diada de Sant Narcís, en una zona no tradicional, i amb molt poca gent al carrer, els de Terrassa completaven el castell total.

Ha estat una plaça que ha vist gamma extra dels malva en diverses ocasions. Ara, la situació és diferent. La pandèmia ha trencat el ritme, fa poc que s’ha tornat a una normalitat relativa en el món dels castells i les propostes, per força, han de ser menys ambicioses i espectaculars que en altres edicions. Però els del carrer del Teatre -fins ara i fins el canvi de local-, donaran el màxim i portaran a plaça el millor que tenen en aquests moments.

L’objectiu dels Minyons de Terrassa per a aquesta actuació especial seria estrenar els castells de 8, si el darrer assaig les proves van bé. És per això que els egarencs fan una crida a tots els castellers i afeccionats a assistir a l’assaig d’aquest divendres 29 d’octubre a partir de les 21.30 hores al carrer del Teatre. En finalitzar l’assaig se servirà un refrigeri.

A l’actuació de Girona els Minyons de Terrassa estaran acompanyats, com és tradició en aquesta diada a la plaça del Vi, pels Marrecs de Salt i els Capgrossos de Mataró.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa