MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa descarreguen la clàssica de 8
  • CA

La colla castellera Minyons de Terrassa ha actuat el darrer cap de setmana d’octubre a la plaça de Vi de Girona, un espai mític, i ho han fet assolint els objectius i descarregant la clàssica de vuit i estrenant aquesta temporada del retorn els 3 castells que han fet. Els de la casa Jacint Bosch han completat 3 pilars de 4, un 4 de 8, el 2 de 7, un 3 de 8 i 2 pilars de 5. Els malva se senten com a casa a la capital de l’Onyar, acompanyats dels Marrecs de Salt i els Capgrossos de Mataró. Després de dos anys de descans obligat per la pandèmia de la Covid-19, hi ha hagut a la Plaça del Vi un barreja d’emoció i sentiments, i un petit retorn a la normalitat.

Els Minyons de Terrassa han obert l’actuació de la Diada de Sant Narcís a Girona amb 3 pilars de 4, que han estat seguits d’un 4 de 8. En la segona ronda, la construcció per la que que han optat els del carrer del Teatre ha estat el 2 de 7. I en la tercera ronda han descarregat un 3 de 8. Han acabat la diada amb 2 pilars de de 5.

Amb aquesta actuació, els malva han estrenat els dos castells de 8 i el 2 de 7. La propera actuació serà el dissabte 6 de novembre a les 5 de la tarda a la plaça de Sant Pere de Berga, i el 14 a Sant Cugat del Vallès. I ja es comença a albirar la Diada de la Colla, el dia 21 de novembre, on els Minyons segur que tornaran a presentar grans castells. No és una temporada fàcil. Tot ha hagut de començar de nou, però els egarencs tenen il·lusions renovades i hi afegeixen un regal de Reis avançat, la concessió de l’antiga fàbrica de Cal Reig, al carrer de la Mare de Déu dels Àngels, per ubicar-hi la nova seu social, el que els permetrà fer un gran pas endavant en tots els àmbits.

Tres de 8 dels Minyons a Girona/M.T.
Tres de 8 dels Minyons a Girona/M.T.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa