MónTerrassa
La Policia de Castellbisbal ha aixecat 63 actes per incomplir el Decret d’Alarma
  • CA

La Policia Local de Castellbisbal, igual que la resta de policies locals, ha rebut una instrucció del Centro de Coordinación Conjunto (CECOR) per tal que, aquests dies de Setmana Santa, intensifiqui la vigilància per evitar que es produeixin desplaçaments que no estiguin autoritzats per la declaració de l’estat d’alarma. L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè continuï confinada durant aquests dies i recorda que és important quedar-se a casa per evitar la propagació i el contagi de la malaltia.

Des del 15 de març, la Policia Local ha obert un total de 63 actes sancionadores a persones que s’han saltat les restriccions de l’estat d’alarma. El més destacat, però, és que tot i que el 40% de les identificacions realitzades es van fer durant la primera setmana, la majoria d’expedients sancionadors s’han obert en setmanes posteriors.

Segons la Policia Local, això es deu al fet que durant els primers dies, es va fer una tasca pedagògica per explicar les restriccions que comportava l’estat d’alarma per si hi havia gent que les desconeixia. Darrerament, en canvi, la majoria de les persones que s’identifiquen o bé ja han estat alertades prèviament o bé es considera que són conscients de què poden fer (i què no) durant el confinament. Això ha fet que aquesta setmana la Policia hagi obert expedient a totes les persones que han estat identificades.

Pel que fa als establiments comercials del municipi, compleixen amb les restriccions de l‘estat d’alarma i des del dia 17 de març no ha calgut fer cap actuació en aquest sentit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa