MónTerrassa
Onze empreses de Castellbisbal reben el diploma “Compromís Vallès Circular”
  • CA
Entrega del diploma Compromís Vallès Circular
Entrega del diploma Compromís Vallès Circular | CCVO

!--akiadsense-->

Un total d’onze empreses del municipi de Castellbisbal han rebut aquest dijous el diploma “Compromís Vallès Circular”, com a empreses compromeses amb l’economia circular i que estan iniciant accions envers el nou model econòmic. El lliurament s’ha fet en el marc del Brunch Empresarial que tenia per objectiu intercanviar experiències i coneixements sobre economia circular i indústria 4.0.

El vicepresident 1r i conseller de desenvolupament econòmic, industrial i treball del Consell Comarcal, Xavier Garcés, va destacar el paper de les empreses envers la transició cap a l’economia circular i la necessitat de fer canvis en el model productiu i industrial per avançar cap a un model més sostenible. Garcés va ser l’encarregat de lliurar els diplomes, acompanyat de l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà.

Les empreses que han rebut el diploma són: SMP Automotive Technology Iberica S.L.U., Basf Española S.L, Celsa Group, Delmon Group Iberica S.A, Fertiplus Agrosciences S.L, Gonvarri I.Centro de Servicios S.L, Laboratorios Maymó S.A, Lorefar S.l, Trapos y Cabos Rubí S.L, Vidrebany S.L., Viuda de Lauro Clariana S.L.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa