MónTerrassa
Obres a la xarxa de sanejament d’El Serral a Castellbisbal
Aquests dies es fan obres de millora a la xarxa de sanejament del centre de dia per a la gent gran El Serral
Aquests dies es fan obres de millora a la xarxa de sanejament del centre de dia per a la gent gran El Serral | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

El passat 3 de febrer van començar les obres de reparació i millora de la xarxa de sanejament del centre de dia per a la gent gran El Serral, situat al carrer Font del Cabrer, 16. Els treballs consisteixen a substituir els trams de col·lectors de la xarxa d’aigües pluvials i residuals que estan en mal estat i fer-ne de nous, així com construir una nova connexió i un nou pou a la xarxa general.

Les obres tenen una durada prevista de mes i mig, de manera que a finals del proper mes de març ja estaran acabades. De moment, s’han fet actuacions a l’exterior de l’edifici i aquesta setmana han començat els treballs a l’interior de l’equipament. Per això, fins al 21 de febrer, les activitats esportives s’han traslladat al gimnàs de l’Institut Escola Les Vinyes i les visites del servei de podologia durant aquests dies s’han reubicat a la planta superior del centre de dia.

A excepció d’aquestes afectacions, la resta d’activitats que es fan a El Serral no es veuran interrompudes en cap moment, donat que els treballs que afectin els serveis de l’equipament es realitzaran en caps de setmana. El projecte d’obres de reparació i millora de la xarxa de sanejament del centre de dia per a la gent gran El Serral ha estat adjudicat per un import de 38.925,68 euros a l’empresa Construcciones Diego Becerra, SL.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa