MónTerrassa
Obres de reurbanització per a quatre carrers del nucli antic de Castellbisbal
  • CA
Els arquitectes de l’AMB responsables de l’obra, durant l’acte de presentació del projecte de reurbanització, el passat 27 de juliol | Aleix Mateu

!--akiadsense-->

L’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han presentat públicament el projecte de reurbanització dels carrers Orient, Sant Marc, Miquel Blanch i la Plaça del Joc. L’objectiu d’aquestes obres, que està previst que comencin a principis de l’any vinent, és transformar aquests carrers del nucli antic en espais que facilitin un ús prioritari i més segur per als vianants i aconseguir una plataforma única, sense distinció entre voreres i calçada, que doni continuïtat a la ja existent en el carrer Major.

Una quarantena de veïns van assistir a l’acte de presentació de les obres, que va tenir lloc el passat 27 de juliol a la sala d’actes de l’Ajuntament. Durant la reunió, els arquitectes de l’AMB responsables de la redacció del projecte van informar detalladament en què consistiran els treballs i els serveis que es renovaran, que bàsicament són el clavegueram, l’aigua potable, l’electricitat, la telefonia i la fibra òptica.

Les obres, que tindran una durada aproximada de set mesos, compten amb un pressupost d’execució de 704.958,39 euros (IVA inclòs), que finançarà íntegrament l’AMB.

Imatge projectada de com quedarà el carrer Miquel Blanch i la Plaça del Joc un cop acabades les obres | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

matge projectada de com quedarà el carrer Orient un cop acabades les obres | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa