MónTerrassa
Nova app a Castellbisbal per ajudar a trobar feina
  • CA

Des d’aquesta setmana, l’app Castellbisbal a prop ofereix un nou apartat d’Ocupació especialment pensat per a les persones que estan en procés de recerca de feina. El nou espai facilita la realització dels tràmits més habituals com les inscripcions a les ofertes de treball (actualment a la borsa si poden trobar més d’una vintena d’ofertes vigents ja sigui a Castellbisbal o a municipis propers com Terrassa) o la renovació de les demandes d’ocupació i també permet accedir de manera fàcil i ràpida a diferents continguts d’interès.

La creació d’aquesta aplicació específica des del departament d’Ocupació és un pas més en l’aposta de l’Ajuntament de Castellbisbal per adaptar els canals de comunicació disponibles a les noves necessitats de la ciutadania i després de constatar que moltes de les persones usuàries de la Borsa de Treball usen el telèfon de manera prioritària per fer les gestions. Recordem que també es pot trobar tota la informació sobre cursos, ofertes, assessorament i formació al web municipal clicant aquí.

Si encara ¡no teniu instal·lada l’app Castellbisbal a prop, us la podeu descarregar de forma gratuïta (tant per Android com per Apple):

Per a dispositius Android

Per a dispositius iOS

En aquesta app de Castellbisbal a prop, a més del nou apartat destinat a ocupació també s’hi pot trobar tota la informació relativa al transport públic, informar sobre incidències o desperfectes a la via pública, a més dels avisos i les informacions més destacades del moment. A més, es dona especial importància al comerç local, i per això s’ha habilitat des de fa tot just un mes un directora comercial que ja compta amb la participació de més d’un centenar d’establiments del municipi. De moment, a l’aplicació s’hi pot consultar la informació de 42 comerços, 53 serveis i 25 establiments de restauració i una desena d’establiments més estan pendents d’incorporar-hi les seves dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa