MónTerrassa
Millora de connexions de la línia de bus L67 a Castellbisbal

A partir del proper 11 d’abril, la línia d’autobusos L67 que cobreix el trajecte Castellbisbal-Barcelona, tindrà un recorregut més directe cap a la capital durant els dies feiners. El Departament de Territori ha anunciat millores de connexió d’aquesta línia que enllaça els municipis de Castellbisbal, amb el Papiol, Molins de Rei i Barcelona. L’entrada en funcionament dels nous horaris serà a partir del dimarts de la setmana vinent.

La línia L67 passarà a tindre una connectivitat més directa en direcció Barcelona durant els dies feiners. Això és derivat que l’autobús no s’aturarà a la parada de l’Hospital Moisès Broggi i seguirà el seu trajecte cap a la capital comtal. No obstant, durant els caps de setmana i els festius, des de Territori informen que l’autobús públic continuarà fent parada a l’Hospital, com es feia amb anterioritat.

Canvis en els horaris habituals

Davant l’augment de demanda d’ampliació del servei de bus, es disposarà una nova expedició per sentit a primera hora del matí de dilluns a divendres i una nova sortida per sentit els cap de setmana, festius i feiners d’agost.

Cal tenir en compte que, les incorporacions d’aquests nous canvis, comportaran una modificació en els horaris habituals durant els dies feiners en un interval entre 5 i 10 minuts.

Carril bici de Can Costa al nucli urbà

D’altra banda, ja han començat les obres de construcció del carril bici que unirà la urbanització de Can Costa amb el nucli urbà. Es tracta d’una iniciativa més per impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles al nostre poble.

El carril bici començarà el recorregut a l’avinguda de Sant Vicenç (a l’alçada de l’Institut Castellbisbal) i discorrerà per aquesta via fins arribar al carrer Major (just davant de l’Institut-Escola Les Vinyes). Des d’aquest punt, avançarà cap a la rotonda del cementiri on es farà un pas segur perquè les bicicletes puguin travessar i arribar a Can Costa. En total serà un recorregut de 980 metres que finalitzarà a l’inici de la zona residencial de la urbanització.

Tot i que alguns trams del carril bici discorreran per la calçada i d’altres per la vorera, sempre serà un espai segregat tant dels vehicles com dels vianants amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat a tothom. Les obres van a càrrec d’Excavacions Gassó, SL i tenen un cost de 127.307,38 euros. Es preveu que estaran acabades a finals d’abril.

Obres de carril bici i d’autobús a Castellbisbal | Aj. Castellbisbal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa