MónTerrassa
Injecció de 150 mil euros per millorar el parc de l’Ermita
  • CA
L'AMB ha fet diverses actuacions de millora al parc de l'Ermita durant les darreres setmanes
L’AMB ha fet diverses actuacions de millora al parc de l’Ermita durant les darreres setmanes | AMB

!--akiadsense-->

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) invertirà 150.000 euros per fer diverses actuacions al parc de l’Ermita a Castellbisbal. Actualment, aquest organisme està redactant el projecte de millores que, entre d’altres, inclou l’arranjament de la zona de grava que hi ha al final del parc i que acaba amb un mirador sobre el riu Llobregat: un espai que no s’ha remodelat mai des de la seva construcció.

El projecte també preveu recuperar la pista poliesportiva per als usos inicialment previstos i habilitar una àrea per a gossos. Totes les accions que es projecten per al parc de l’Ermita es fan contemplant la futura construcció de l’skatepark en uns terrenys adjacents per tal que tots dos equipaments es complementin.

La inversió de l’AMB en aquest parc de Castellbisbal és fruit del fet que, des del passat mes de gener, aquest espai forma part de la xarxa de parcs metropolitans i això comporta que sigui aquest organisme supramunicipal qui s’encarregui de fer-ne la gestió integral (que inclou el manteniment i totes les accions de millora contínua) igual que fa amb la resta de parcs integrats a la xarxa. En aquest sentit, darrerament s’han fet diverses actuacions que han consistit en l’adequació de l’àrea de jocs infantils, la millora dels paviments i la implantació de la senyalització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa