MónTerrassa
Gemma Margarit, candidata de Junts a l’alcaldia de Castellbisbal
  • CA

Gemma Margarit Alsina ha estat escollida com a la candidata de Junts per Catalunya al municipi de Castellbisbal de cara a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc el diumenge 28 de maig d’enguany. Així ho va decidir l’assemblea local de militants i simpatitzants, que van ratificar per unanimitat la candidatura de la veïna castellbisbalenca. Margarit és Cap d’Àrea d’Infermeria a la Fundació Hospital Sant Joan de Deu de Martorell.

La trobada va tenir lloc el passat 16 de desembre i, a més dels militants i simpatitzants de la formació Potaroja que donen suport a Margarit, també va comptar amb el president Comarcal de Junts al Vallès, Marc Gijón. D’aquesta manera, l’actual cap de llista i regidora del govern de coalició a l’Ajuntament de Castellbisbal ha vist renovada la seva confiança, i repetirà amb l’objectiu de portar la formació al més lluny possible.

Una candidata amb experiència al govern

L’alcaldable de Junts a Castellbisbal, Gemma Margarit, ha manifestat que, centrarà la seva acció política i projecte “a continuar treballant al costat dels veïns i les veïnes de Castellbisbal” i tenint com una de les principals prioritats el fet de “modernitzar i acostar l’administració als ciutadans”. En acabar, la candidata va agrair el suport i la confiança rebuda per part de l’assemblea local.

Per la seva part, el president comarcal de Junts per Catalunya del Vallès Occidental sector Terrassa, Marc Gijón va destacar “la capacitat, lideratge i experiència de gestió de Gemma Margarit” i “el treball realitzat per la candidata al capdavant de les àrees de Serveis Centrals, Sanitat i Salut Pública, Consum i Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç durant aquesta legislatura dins del govern municipal”. Així, va donar el beneplàcit de Junts per Catalunya a l’elecció, esperant com a mínim repetir els bons resultats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa