Els Twisters farcits de sípia i musclos, de pollastre i de verdures amb mozzarella cadascun d’ells amb un color diferent distintiu (negre, verd, rosa) del restaurant Bo i ràpid han estat la tapa guanyadora de la V Ruta de la Tapa celebrada el cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny.

Aquesta proposta gastronòmica ha estat la més votada pel públic, amb 222 vots. Per darrera seu, amb 192 vots, han quedat els Bunyols de pop del Diver’s (Col de cabdell, farina de blat, pop, cebes tendres). La tercera posició ha estat El Campero del bar Llibertat, un gofre amb pollastre arrebossat i formatge brie amb mel i mostassa, que ha rebut un total de 131 vots.

La proposta de Bo i ràpid guanya la V Ruta de la Tapa | Aleix Mateu

Més de 8000 tapes venudes

En aquesta cinquena edició de la Ruta de la Tapa hi han participat una dotzena d’establiments de restauració del municipi, es tracta: Bo i Ràpid, Casal-Bar Santeugini, Dicky, Diver’s, Frankfurt CB, La Botzegada, Leiva, Llibertat, Niu d’Or, El Parador i Sal i Pebre. Cada tapa (acompanyada de beguda) tenia un preu de 3 euros.

A més, en aquesta cita gastronòmica destaca que s’han servit més de 8.000 tapes i s’han recollit un total de 922 butlletes amb els vots del públic. A més dels restaurants participants, també hi havia premis per a les persones que participaven en les votacions, i es que es podia entrar en un sorteig d’11 àpats dobles en els establiments participants.

Música itinerant, la novetat

Enguany, com a novetat, s’ha comptat amb un grup de música itinerant que va amenitzar les nits de divendres i dissabte. Es tracta dels Dixie Monsters que van tocar en directe davant dels establiments participants.

A més, l’Ajuntament ha facilitat a tots els bars i restaurants de la V Ruta de la Tapa plats i tovallons biodegradables.

El Campero del bar Llibertat es situa en tercera posició | Aleix Mateu

Nou comentari

Comparteix