MónTerrassa
El Serral tanca durant 10 dies al detectar-se dos casos positius de COVID-19

Durant les darreres hores s’han detectat dos casos positius de COVID-19 al centre de dia El Serral de Castellbisbal i seguint els protocols sanitaris, s’ha de tancar el servei d’atenció diürna durant deu dies.

Les famílies de les persones usuàries ja han estat informades i a totes se’ls ha ofert la possibilitat, mentre El Serral estigui tancat, de fer ús del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) per pal·liar les limitacions que tenen algunes persones en la seva autonomia personal i el d’Àpats a domicili, que porta a les llars menús equilibrats i sota supervisió mèdica.

Activació del protocol

La setmana passada, dimarts, una persona usuària d’El Serral va donar positiu de COVID-19. Un cop el centre va ser informat d’aquest cas, es van fer immediatament test d’antígens a les persones usuàries i a tot el personal que treballa al centre de dia.

Tots els resultats van donar negatius i, seguint els protocols sanitaris, es van programar PCR per dimarts d’aquesta setmana, dia 13 de juliol. Ha estat en el moment de fer aquestes proves que s’han detectat els dos casos positius de COVID-19 que han obligat a tancar El Serral fins al proper dia 26.

A hores d’ara, encara estan pendents de confirmació alguns resultats de les proves PCR que s’han fet aquesta setmana.

El personal del servei de neteja està fent avui tasques de desinfecció a l’equipament, que es repetiran abans de la reobertura del centre de dia, prevista el proper 26 de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa