MónTerrassa
El parc de l’Ermita de Castellbisbal es tanca durant les nits per vetllar pel compliment del confinament nocturn
  • CA

Des de dissabte, a Castellbisbal hi és vigent el confinament nocturn que la Generalitat de Catalunya ha establert com a mesura de contenció de la COVID-19. El confinament afecta aquells municipis que tinguin un índex d’incidència acumulada igual o superior a 400 casos per cada 100.000 habitants i Castellbisbal es troba dins d’aquest supòsit.

·         Web de la Generalitat per comprovar la vigència del confinament nocturn a Castellbisbal.

Per vetllar pel compliment del confinament nocturn, l’Ajuntament està estudiant les diferents accions que puguin ser necessàries i, entre aquestes, una de les més visibles i que ja s’ha posat en marxa és el tancament del parc de l’Ermita, cada dia, des de les 00.30 fins a les 6.00 hores. Es dona la coincidència que ara fa just un any, el 23 de juliol de 2020, ja es va adoptar una mesura similar.

La decisió de tancar aquest parc és per la constatació que es tracta d’un espai de trobada de moltes persones i que no sempre s’hi respecten les mesures de prevenció per frenar la COVID-19 com són  el manteniment de la distància física o l’ús de mascaretes. A més, per les característiques del lloc, és un espai que afavoreix les aglomeracions.

L’equip de govern continua atent a les mesures establertes per la Generalitat i valorarà si cal fer d’altres accions per garantir el toc de queda, ja sigui adaptant els horaris de les activitats previstes o modificant-les perquè s’ajustin a les noves mesures de seguretat que es vagin adoptant.

Sortides per causes justificades

En virtut del confinament nocturn, el veïnat de Castellbisbal ha de romandre a casa entre la una i les sis de la matinada. Durant aquestes hores només es pot sortir al carrer per causes justificades i sempre s’ha de dur el certificat autoresponsable de desplaçament i la documentació acreditativa del motiu de la sortida de casa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa