MónTerrassa
El 21 de novembre, prova de sirenes per risc químic a Castellbisbal

El proper dilluns, 21 de novembre, al matí, tindrà lloc la segona prova de sirenes d’avís a la població per risc químic del 2016. Durant el simulacre sonaran 82 sirenes instal·lades a 36 municipis de Catalunya. Pel que fa a Castellbisbal, la sirena de risc químic es troba a Costablanca i forma part del Sector Químic del Llobregat, Vallès Occidental i Bages, que agrupa també a les localitat d’Abrera, Castellgalí, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Andreu de la Barca.

Conjuntament a l’activació de la sirena, es faran enviaments massius de SMS al personal de tots els centres educatius de Castellbisbal i al de l’Illa Esportiva, que per primera vegada se suma al simulacre de confinament. També, i com a novetat, s’enviaran SMS als representants del teixit associatiu del municipi (entitats culturals, esportives, etc.) que voluntàriament han donat el seu consentiment per a ser inclosos al grup d’avís per SMS amb la intenció de que facin d’element multiplicador dels missatges a tota la població.

Funcionament de la prova

El dilluns, dia 21 de novembre, a les 10 en punt del matí, sonarà la sirena de Costablanca. L’alarma que s’emetrà seran tres senyals d’un minut de durada cadascun separats per silencis de cinc segons. El final de la prova, que es preveu a les 10.10 hores, s’anunciarà amb un senyal continu de 30 segons de durada.

Nou comentari

Comparteix