MónTerrassa
El Consell d’Estat desencalla les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7
  • CA

El Consell d’Estat ha aprovat la modificació del projecte de connexió entre l’A2 i l’AP7, tràmit necessari per poder reprendre i finalitzar les obres que han de permetre connectar aquestes dues vies sense haver de passar pel peatge de Martorell. L’anunci l’ha fet la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, que ha comunicat a l’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, que el pas següent és iniciar tots els procediments necessaris per posar en marxa les obres al més aviat possible.

“Tot i que s’ha fet un pas important modificant el projecte de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7, tràmit que paralitzava la continuïtat de les obres, lamentem que encara no tinguem una data concreta d’inici dels treballs”, assenyala l’alcalde, Joan Playà, que recorda que l’enllaç A2-AP7 és una infraestructura de país, imprescindible per millorar la mobilitat en el nostre territori, però també a tota l’àrea metropolitana.

La finalització de les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7, iniciades ara fa més de deu anys, és una reivindicació dels municipis que formen part de la plataforma Connexió Ara!, impulsada per l’Ajuntament de Castellbisbal i de la qual formen part una desena de municipis del Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Representants d’aquests ajuntaments es van reunir el passat mes de juliol amb la delegada del govern, Teresa Cunillera, per traslladar-li la necessitat d’aquesta infraestructura i d’establir canals de diàleg per conèixer l’estat i l’evolució de les obres. Durant la trobada, Cunillera es va comprometre a mantenir un fil directe de comunicació amb els ajuntaments i va anunciar que la voluntat del govern estatal és reprendre les obres de l’enllaç de l’A2 i l’AP7 durant aquest any 2018, i que un cop reiniciades, tindran una durada de 18 mesos i en comportaran la finalització.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: DNCastellbisbal a novembre 30, 2018 | 14:19
    DNCastellbisbal novembre 30, 2018 | 14:19
    Es curios, pero totes les obres que comportaran que la gent no hagi de pagar peatges están paralitzades de fa anys: pont A2 AP7, tunel vallirana, B40 Terrassa Abrera....
  2. Icona del comentari de: Ningu ens respecta !!!! a novembre 30, 2018 | 17:46
    Ningu ens respecta !!!! novembre 30, 2018 | 17:46
    El túnel de Vallirana es de jutjat de guardia, pero es clar els jutges al ser independents tenen que estudiar mol be el tema !!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa