MónTerrassa
Castellbisbal protegirà del vandalisme la masia de Can Pedrerol de Dalt
  • CA
Masia de Can Pedrerol | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

L’Ajuntament ha tancat l’any 2017 amb un superàvit de 2.775.000 euros, un estalvi que s’ha aconseguit, bàsicament, per una reducció de les despeses inicialment previstes. A aquest superàvit de l’any passat, cal afegir-hi els fons propis de què disposa l’Ajuntament i que fan que, a hores d’ara, el consistori disposi d’un total de 5.760.000 euros que poden destinar-se a inversions i despeses generals durant tot el 2018 (ampliant, d’aquesta manera, les que ja estan previstes en el pressupost municipal per a aquest any). Tanmateix, existeixen diverses limitacions legals, imposades pel govern espanyol, pel que fa a inversió d’aquests diners.

D’entrada, i davant d’aquest superàvit registrat, el Ple municipal del mes de març, celebrat dilluns passat, va aprovar la primera modificació del Pressupost 2018 per incorporar-hi algunes noves despeses. En concret, entre d’altres, es va aprovar l’adquisició de material informàtic per substituir equips que ja estan obsolets (71.100 euros) i la reserva de 19.000 euros per construir una tanca que envolti l’edifici de la masia de Can Pedrerol de Dalt i amb la qual es vol protegir la rehabilitació que s’hi ha fet i evitar que es produeixin actes vandàlics o que es pugui accedir a l’interior de la masia mentre no estigui del tot acabada.

Aquestes despeses es van aprovar amb els vots a favor d’Alternativa per Castellbisbal (AC) i l’abstenció de la resta de grups polítics municipals: Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) i Ciutadans (C’s).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa