MónTerrassa
Castellbisbal posa en marxa la zona taronja
  • CA

El 5 de març, entrarà en funcionament la zona taronja a Castellbisbal amb un total de 24 places d’aparcament distribuïdes en diversos carrers del nucli urbà. Del total d’estacionaments definits com a zona taronja, 11 corresponen a places que actualment són de zona blava.

La implantació de la zona taronja garantirà un sistema de rotació en l’estacionament gratuït per a l’usuari, ja que podrà aparcar-hi durant un màxim d’una hora sense haver de pagar. Per garantir que es respecti aquest marge horari, hi haurà un doble sistema de control: d’una banda, a càrrec de la Policia Local i d’agents cívics; i d’altra, mitjançant un sistema de sensors que s’instal·laran en diversos aparcaments i que n’efectuaran un control automatitzat. L’equip de govern confia en l’eficàcia de la zona taronja i té la voluntat d’ampliar-ne el nombre de places progressivament (en detriment de la zona blava). És per això que un cop entri en funcionament s’hi faran diverses avaluacions per comprovar-ne la idoneïtat i la conveniència.

Horari de funcionament

La zona taronja funcionarà durant el mateix horari que la zona blava; és a dir, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores i els dissabtes, de 9.00 a 14.00 hores. Els conductors que hi estacionin hauran de deixar un disc horari a l’interior del vehicle indicant l’hora en què hi han aparcat. Aquest disc es lliurarà als comerços locals i, en cas que no disposar-ne, també es podrà deixar l’hora anotada en un paper.

Distribució de la zona taronja

Les places de zona taronja es distribuiran en diferents carrers del nucli urbà. A l’avinguda Gaudí és on n’hi haurà més: un total de set.La resta, es distribuiran als carrers Major, Sant Mateu i Sant Lluc (tres places en cada un d’aquests punts) i a la plaça de Lluís Companys i als carrers de Pompeu Fabra, Les Vinyes i Jacint Verdaguer es definiran zones taronja de dos estacionaments en cada espai. En total, 24 places. Podeu veure la ubicació fent clic aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa