MónTerrassa
Castellbisbal invertirà 300 mil euros en reformes a l’Illa Esportiva
  • CA
L’Illa Esportiva rep una nova partida econòmica per arranjar el terra dels vestidors i passadissos de la zona interior | Aj. Castellbisbal

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Castellbisbal ha acordat incrementar el pressupost d’inversions d’aquest any 2018 afegint-hi 493.336 euros addicionals que permetran finançar diferents iniciatives i projectes. Aquesta ampliació pressupostària es va aprovar en el Ple municipal del mes d’octubre i va comptar amb el suport de tots els grups polítics municipals si bé tant ERC com el PSC van expressar el seu neguit perquè hi ha diverses inversions aprovades des de principis d’any que encara no s’han materialitzat.

Del total de diners afegits al programa d’inversions, la major part, 318.150 euros, es destinaran a la reforma del paviment dels vestidors i de les dutxes de l’Illa Esportiva. Si bé l’Ajuntament ja havia fet una reserva de diners per dur a terme aquestes millores, després de fer-ne un estudi en profunditat s’ha optat per fer una reforma més completa amb l’objectiu d’adaptar-los a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i “que pugui durar entre deu i quinze anys”, segons Playà.

Altres inversions

El Ple també va aprovar destinar 48.400 euros per habilitar una zona infantil a Santa Rita. Es tracta d’un projecte que s’impulsa conjuntament amb els veïns d’aquell carrer que ja fa temps que reclamen espai d’esbarjo per als infants. D’altra banda, s’afegeixen 50.000 euros per a la primera fase de la construcció de l’skatepark (unes obres inicialment previstes en 150.000 euros).

El consistori també destinarà 66.500 euros per reparar el sistema de clavegueram de l’edifici on hi ha el Centre de Dia El Serral. Es tracta d’unes obres que l’Ajuntament assumirà inicialment per garantir el correcte funcionament d’aquest equipament municipal, darrerament afectat per l’entrada d’aigües i humitats per problemes estructurals en el sistema de desguaços de l’edifici.

Altres inversions d’import més reduït són l’increment de la partida econòmica per comprar un vehicle elèctric (que passa de 20.000 a 26.000 euros) o la reserva de 4.286 euros per fer front a les despeses de certificació final de les obres dels horts urbans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa