MónTerrassa
Castellbisbal instal·la vuit desfibril·ladors a l’espai públic
Un desfibril·lador com aquest s’instal·larà en diferents punts del municipi | DEA

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Castellbisbal ha decidit avançar la compra i la instal·lació dels vuit desfibril·ladors (DEA) que estava previst adquirir, de forma progressiva, entre el 2017 i el 2019. La previsió actual és que tots els aparells entrin en funcionament en les properes setmanes.

El compromís d’adquirir els DEA es va adoptar en el Ple del mes de gener i el fet que tots els grups polítics coincidissin en la importància d’instal·lar-los al més aviat possible i, a poder ser, sense haver d’esperar al 2019, ha facilitat que s’hagin fet els tràmits necessaris per fer la compra i la instal·lació dels vuit desfibril·ladors aquest 2017.

Els nous DEA es distribuiran al nucli urbà i, per primera vegada, se n’instal·laran a les urbanitzacions. La ubicació dels aparells s’ha fet seguint criteris tècnics d’afluència de persones a la zona i tenint en compte que és molt important que es trobin en llocs visibles i fàcils de recordar.

En tots els casos, seran desfibril·ladors instal·lats en equipaments municipals i accessibles perquè qualsevol persona pugui utilitzar-los en cas d’emergència. A més, tots ells estaran connectats a Internet i en cas que l’urna que els conté sigui oberta s’avisarà, de forma immediata, a la Policia Local perquè es puguin activar totes les mesures d’emergència necessàries.

Municipi cardioprotegit

Els nous DEA s’afegiran als sis que actualment ja estan en funcionament a Castellbisbal i d’aquesta manera s’aconseguirà que Castellbisbal sigui un municipi cardioprotegit , tal com s’estableix en la declaració aprovada al mes de gener.

Nou comentari

Comparteix