MónTerrassa
Castellbisbal entrevista 100 persones grans per captar-ne les necessitats
  • CA
Una dona gran rep la visita a casa seva del personal d'atenció domiciliària
Una dona gran rep la visita a casa seva del personal d’atenció domiciliària | Ariadna Creus

!--akiadsense-->

Al desembre passat l’Ajuntament de Castellbisbal va posar en marxa una campanya de visites a domicili a gent gran major de 80 anys empadronada al municipi. Durant aquests primers dos mesos, s’ha contactat amb unes 120 persones i una cinquantena han rebut la visita, a casa seva, d’una treballadora social que els ha fet una entrevista personal i els ha explicat quins són els serveis i recursos municipals que els poden ser d’utilitat.

A través d’aquest contacte, ja sigui presencial o telefònic, s’ha pogut constatar que la totalitat de les persones grans entrevistades fins ara són autònomes, gaudeixen d’una bona salut i compten amb una xarxa de suport familiar propera. No s’han detectat, per tant, casos de negligència o risc d’aïllament, així com tampoc cap cas de vulnerabilitat, dependència o desinformació absoluta.

Amb la voluntat de continuar detectant possibles casos de necessitats, l’Ajuntament ha començat a fer seguiment també a les persones grans empadronades al municipi que es queden soles després de perdre a la parella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa