Projecte per impulsar l'educació a càrrec de la Fundación Vicente Ferrer
Projecte per impulsar l’educació a càrrec de la Fundación Vicente Ferrer | Albert Uriach

!--akiadsense-->

Aquest 2018, l’Ajuntament ha atorgat un total de 135.067,55 euros a 15 iniciatives solidàries i de cooperació. D’aquestes 15, n’hi ha dues que rebran 30.000 euros cadascuna, de manera que se’n subvenciona, aproximadament, un 50% del cost total; es tracta del projecte de millora de l’accés a l’educació secundaria que impulsa la Fundación Vicente Ferrer a la Índia i del programa per a la protecció dels drets dels menors vulnerables, víctimes de tràfic i explotació infantil que Mans Unides desenvolupa a Benín .

La distribució dels diners es fa en funció de quatre línies de prioritats, la primera de les quals és que els projectes comptin amb la participació de les dones de la comunitat on es duguin a terme, ja que s’ha demostrat que la seva implicació és clau per assolir l’èxit de les diferents iniciatives .

D’altra banda, també es dona preferència als programes destinats a la infància i als vinculats als àmbits de l’educació i de la salut. En tots els casos, es busca que el projectes tinguin la major repercussió possible pel que fa a la quantitat de beneficiaris. Entre les subvencions concedides, n’hi ha dues per potenciar la investigació mèdica: en concret, de la hipomagnesèmia familiar i del dèficit de merosina. Es tracta de dues iniciatives vinculades a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Nou comentari